Licznik osób online

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika нαтѕαη, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam czemu licznik osób online został usunięty? Pamiętam kiedyś, że był czemu go nagle usunęli?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Hohoho, to już parę lat minęło jak go usunęli. Ze 3 lata już? :) A czemu tak zrobili- to pytanie raczej do twórców gry :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Liczba osób grających w DarkOrbit tak drastycznie spadła, że pewnie nie chcieli tego pokazywać, takie moje spekulacje :p

*Greenhorn64* lubi to.
  4. No jak grało kiedyś po 6-7tys osób na serwach pl to się tym chwalili, a teraz na mapach pustki to może po 50-100 osób max lata to nawet tylko liczby pokazują co z tej gry zostało.

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

teoretycznie w jakims stopniu liczbe graczy mozna obliczyc patrzac na statystyki czatu ale nie jestem pewny czy wyswietla tam wszystkich ktorzy maja otwart czat czy i tych co maja zamkniety. i pewnie jaka poprawke x 1.2 na zbanowanych moze by wyszlo

6. Teoretycznie, bo sporej części czat nie działa.:D

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

wlasnie nie wiem jakich graczy tam pokazuje czy kazdego kto ma dostepny czat czy tylko tych co maja go otwartego ale cos tam pokazuje

8. Nie pokazuje jak nie działa, masz wyłączony w ustawieniach i chyba jak masz bana. Włączony ale zamknięty pokazuje.

MOD_Moth lubi to.
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.