Limit na miny!?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Şηเῥἔя, 18 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Pierwszy raz w życiu zobaczyłem komunikat, że na mapie jest zbyt wiele min i nie mogę postawić kolejnej. No przecież to jest kpina jakaś. Od jak dawna to jest? I dlaczego nikt nie został o tym poinformowany, czy miny powodują lagi? xD

2. jesteś wstanie wkleić ten komunikat ?

3. Na tej mapie jest zbyt wiele min! Nie możesz umieścić kolejnej.

4. Kolega Şηเῥἔя ma rację,też widziałem ten komunikat-na mapie 5-1.

5. no to jakaś nowość chyba , bronią sie przed zwiększona liczba danych przechodzących przez serwer szkoda ze nie zbanuja kont bugujacych seprom, energie itd. tylko takie cudeńko wprowadzają które "istotnie" poprawi funkcjonowanie serwerów xD

6. Niedługo stworzą komunikat, że "lasery się przegrzały" i nie można strzelać :) i oczywiście nigdzie nie będzie o tym informacji, bo po co, gracze muszą teraz sami odkrywać grę, nikt nic o minach nie wie, a jednak coś takiego wprowadzili, coraz więcej ograniczeń:
    - 15 sekund po przeskoku
    - 15 sekund po zalogowaniu
    - zmiana konfiguracji 5 s (kiedyś można było zmieniać w każdej chwili, ale w pewnym momencie powstały przez to "lagi")
    - teraz zbyt dużo min na mapie
    - mniej alienów we wrotach, ale mocniejsze jakby to miało wpływ na cokolwiek
    - trzeba grzecznie czekać w kolejce żeby wskoczyć do GG
    - system malejących przychodów, żeby zbyt wielu graczy nie grało za długo (sami nie wiedzą jak to działa, ale działa :D)
    Jeszcze trochę to wprowadzą kolejkę do logowania na serwer - wtedy wcale się nie zalogujemy na serwery