Limity no boxach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika przegrany, 22 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. przegrany

przegrany User

Witam mam sprawę odnośnie zbierania boxów.Zbierajac boxy zauważyłem ze z każda godziną dostaje coraz mniejsza nagrodę.W pierwszej godzinie zbierania zebrałem coś koło 15k uridium i ok 200energi a potem w następnej już mniej.Zbiram już parę dni boxy i nagroda która dostaje teraz jest jakby mniejsza niż na poczatku zbierania.Kiedyś słyszałem ze są jakieś limity na boxy wprowadzone czy coś ale się nigdy tym wcześniej nie interesowałem.Wiec się pytam jak działa ten limit i w jaki sposób można go zniwelować czy coś żeby urka leciała jak na początku zbierania. Z góry dziękuje.

2. Przez pierwszą godzinkę urka i enka leci jak szalona, potem mało, gdyż jest to ochrona przeciw botom. Co to ominięcia tej blokady to wyloguj się na godzinę, czy bij alienki, polataj na wroga i minie. Nic takiego trudnego :p

3. Marcin

Marcin User

A ja tego nie mam, tak mi się wydaje. Latam na boxach i za każdą godzinę średnio mam tak samo.
    naczytałem się na forum o tych limitach lecz nie widzę żeby to działo.

4. Temat wałkowany na tym forum od dawna...
    Tak jest taka blokada na boxy, że po pewnym czasie spada urka.
    koniec, do zamknięcia.

5. Ma ktoś linka do tych rozmów bo też mam ten probmlem.

6. to prawda, że jest jakieś schładzanie :D ale no nawet nasza ekpia nie wie dokladnie czy jest czy tez nie :D
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/nowy-system-antypushingowy.1442/ tutaj jest na samym dole napisane wyraznie że zostaly ograniczenia usuniete :D gdzie ja dalej czuje że są :D jedni piszą że są ograniczenia a drudzy nie :) niestety niczego konkretnego sie nie dowiesz jesli sam przez tydzien codziennie nie bedziesz tego sprawdzać :D

7. To w takim razie po co sa podwajacze na boxy i w profilu pilota zrobione umiejetnosci pod boxy jak oni jakies smieszne limity w prowadzaja widac ze wszystko zrobia by ludzie kase wysylali ; )

8. Może i masz ''trochę racji'', jednak się z tobą dokończa zgodzić nie mogę. Osoby, co mają podwajacze i PP zrobione pod boxy na tym dużo korzystają. Czy przeciętny koleś, który ma salwę na sepromku z 8/9 kilo dostanie za bicie alienów taką urkę jak za boxy? Wątpię, by zdobył z połowę urki w ciągu godziny, do tego jeszcze idzie energia i amunicja. Czego chcieć wiedzieć? Wrota się powoli składają, urka idzie na rozwój konta, amunicja jest na misje/wrota tylko czekać i przesyłać seprom i wrotka trzaskać :). Zresztą każda firma musi zarobić, a co do tego limitu - dobrze niech jest tak dalej, chociaż jakiś cwaniacy nie rozwiną się zbyt szybko, a my możemy w taki sposób dorównać tym botom. W końcu ktoś się za jakiś czas dowie, że ten używa tego i tego, i ten co powinien otrzyma to zasłużoną nagrodę.

Dla ciebie może i temat przerabiany sporo razy, a dla innych już nie.
    Daj innym czas zapoznać się z tym tematem, by za jakiś czas znowu ta sama osoba nie spytała się o te boxy.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.