lindziorek♥Agusi♥ OŁPEN BAR xD

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika lindorexelend1, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Już wróciłem :D
    Dziś 60 km na rowerku to plecki bolą i chyba tylko seprom wyślę :D
    Jeżeli osiągnie się konsensus do problemu nie ma podstaw ;)
    Tak jakoś wyszło :D
    Uważaj żebyś nie wsiąkł na dobre ;)

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No wiesz, nie będę wyciągała asów z rękawa publicznie :D
    O proszę, to nieźle. Masz kondycję :D
    On nie zniknie :D Ja Go znajdę wszędzie :D Chyba,że mi się w lowie ukryje, ale nie - tam też mam swoje dojścia :D

3. No z tą kondycją to bym nie wyolbrzymiał to nie aż taki wysiłek (wystarczy mieć siłę w nogach) :p
    Hi Hi no nieźle :D A jak przestanie grać? :D

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie żartuj :eek::eek::eek:

5. Ale z czym :p

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No z tym,że grać przestanie :D Bo,że siłę masz w nogach to nie wątpię :D

7. Hehe nie ma w głowie to ma w nogach :D:D:D
    Każdy kiedyś ma ten stan że nie chce. Ja w sumie cały czas :D

8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja tak miałam 4 lata temu. Zrezygnowałam z gry. Ale na TS wchodziłam no i po 4 latach mnie w końcu namówili. Niby tylko czat poczytać, niby tylko zobaczyć co nowego..a to jak już jestem to coś porobie :D I tak poszło :D Ciekawe kiedy mi się znudzi :D

9. No ja mam teraz bo nie mam co robić :p
    Ogólnie to mój 4 powrót. Kiedyś grałem to były początki gry grałem chwilkę ale brak kompa/neta i koniec. Potem było gimnazjum 09-10 też chwilka i koniec w 12 znowu chwila ale wciągnąłem kolegę i on grał aż w końcu wciągnął mnie w styczniu 14 i tak trwałem :p On przestał bo jedno konto ukradli a BP się wypiął :p I tak turlam się sam bo znajomi (każdy sobie rzepkę skrobie) Na ts-a rzadko wchodzę bo bez mikro nie ma rozmowy xD i tak sb egzystuje między grą a końcem gry :p

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No ja bez TS nie umiem żyć :D Chyba jestem uzależniona (ale tylko od TS ) :D Po prostu spotkałam tu tak wiele pozytywnych osób, których część znam osobiście,że codziennie chce się ich usłyszeć,pogadać, pograć (niekoniecznie w DO ) Ale mamy osoby,które przychodzą bez mikro i po prostu czytamy co piszą :D Ja teraz już na swoim koncie osiągnęłam wszystko co można i w zasadzie jeśli nie znajdę nowego celu gry to logowanie się będzie bez sensu :D

11. Ja poza jednym ts-em wgl nie lubię wchodzić na niego. Najgorzej że to ts znajomych z innej firmy więc polatać nie za bardzo chyba że misje ale te też się kończą :p

12. Niech cie głowa o to nie boli ;)
    Ta gra to nałóg z którego nie moge wyjść :p

13. Od razu boli :D
    Chyba kogoś trzeba wysłać na odwyk :rolleyes::D

14. Hah :D Nie tylko mnie w tej grze :p

15. Ale Ty się tu publicznie u mnie przyznałeś :D Więc zabieram na odwyk dla twojego dobra :D

16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja prowadzę TS otwartego. Czy to wojna czy inna firma-wejść może każdy, o ile się zachowuje, nikogo nie obraża i nie używa nadmiernie wulgarnego słownictwa. Kiedyś na PL2 był taki TS Bojkotowy (każdy klan z PL2 miał tam pokój) W Święta schodziło się po 100 osób. Każdy życzenia składał. Wojny razem rozmawiały. Piękne czasy. Na moim TS nadal panuje taka sama zasada. Każdy jest mile widziany.
    Bez mojej zgody ?:eek::eek:

17. To jak wejde kiedyś do was na dwójkę to podasz bo tu nie wolno :D

Czy wyrażasz koleżanko zgodę na poprowadzenie wspólnego odwyku dla naszego kolegi :D

18. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Dobrze, w razie gdyby mnie nie było na czacie to adres TS podany jest w informacji o klanie. Aktualnie TOP6, nazwa klanu w sygnaturze :D Łatwo znaleźć. Ewentualnie pisz wiadomość na grę. Nick taki jak tu. W rankingu coś około 137..ale to się zmienia bo codziennie TOP100 mnie kusi :D Zapraszam :D (P.S. Chyba łatwo mnie namierzyć, co? )
    Odwyk..hmmm.. :D Przemyślę to

19. Tak szczegółowo że chyba dam radę ;)
    A co do odwyku dogadamy na ts-ie jak doczołgam się na niego :D

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Starałam się podać wszystkie niezbędne informacje :D
    Zapraszam - przebywam na Nim w godzinach 15.00 - 23.00
    W weekendy 15.00- 04.00 :D