lindziorek♥Agusi♥ OŁPEN BAR xD

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika lindorexelend1, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Halo wnoszem skargem bo czujem siem pominienty ponieważ iż dlatego że nikt nie wchodził do mojego tematu na forum od prawie 3 tygodni :eek: proszę wyciągnąć konsekfencje :D Coś takiego :D

2. gigamen

gigamen User

Proszem*:p

3. Bardzo proszem
    Temat wzięł i upad i nie zapowiada się na powstanie xD

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2018
  4. Na miejscu JESTEM :)

5. Dziękuję za odkurzenie :D
    Czym mam pana uraczyć w tym wątku?(tylko nie mów za dużo innym bo każdemu będę musiał polać xD)

6. Lać to możesz każdemu :eek: Tylko ja wiem, na co mogę liczyć :p :rolleyes:

7. Miałem wstawić zdjęcie poglądowe ale żem zapomniał :D
    Jako maniak gry mobilnej na p chciałbym podzielić się filmikiem którym strolowałem dużą społeczność graczy owej grupy :D (to legendarny stwór na którego dostaje się specjalne zaproszenie więc 85% społeczności go nie posiada xD)

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2018
  8. Czekałem na nie :D
    Nudna gra, niewyraźny monitor, za to butelka przednia :D
    To teraz Ty jesteś legendarny?! :eek:

9. Lindzior, hahaha, gdzie Ty te lejki kupiłeś ? :D

10. gigamen

gigamen User

Dzień dobry, przyszedłem się napić:D

11. Bo zdjęcie nie miało się skupiać na monitorze i jeszcze gorszej grze tylko na butelce która trochę tą grę upiększała :D

No w Tamtą grę można poniekąd tak powiedzieć :D
    A dostaję na różne okazje :D Bądź sam kupię jak mnie najdzie ochota :)
    Dowodzik proszę :D Co by mnie o rozpijanie i defraudację młodzieży ekipa nie posądziła :D

12. gigamen

gigamen User

To teraz soki na dowód sprzedają?:(

13. Na forum na wszystko chcą potwierdzenia żeby monopolu nie mieć na rozprowadzanie towaru po cały forumie

14. gigamen

gigamen User

To chyba tylko u ciebie:p

15. No bo ja mam specjalne okna do wypełniania danych

16. gigamen

gigamen User

A po co te ceregiele?

17. Żeby nie płacić podatku ;)

18. gigamen

gigamen User

Nosacz mode: ON
    A podkablować cię do skarbówki?:mad::mad::mad:

19. Somsiad bo donos bedzie że tfuj pasat to bez przyglundu i w dodatku kradziony

20. gigamen

gigamen User

Co kułde? Somsiad, ty mie tu nie denerłuj, passat na oeliksie kupiony a na przyglund jutro jade.