Login

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ≪.•*•.Kamil.•*•.≫, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Wspominając stare czasy, ho ho ho wstecz, pamiętam, że była taka możliwość jak zmiana loginu. Nie było to nawet jakieś super skomplikowane wystarczyło podać mail i nowy login i już. Teraz jest coś takiego jak Centrum kont i takiej opcji nie widzę, a w Profilu pilota można zmienić tylko nick który jest widoczny na mapie. Czy jest jakakolwiek możliwość zmiany loginu poprzez support, stronę BP czy jakoś inaczej?

2. Nie ma już możliwości zmiany loginu. Sam się wczoraj pytałem SCM'a to też mi odpowiedział że nie da się już zmienić

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Niestety ale loginu tak jak napisał przedmówca zmienić się już nie da :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. A poprzez ticketa do supportu? Bo serio uciążliwe jest non stop kopiowanie loginu a tak by wystarczyło tylko wpisać i już

5. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Zmiana loginu jest możliwa TYLKO I WYŁĄCZNIE w przypadkach w których gracz udowodni, że znaki w loginie uniemożliwiają logowanie z dowolnego kompa... No ale Ty przecież się logujesz (udawanie nic nie da bo to będzie sprawdzane) więc nie ma podstaw do zmiany loginu :oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

6. No to jakby nie patrząc kwalifikuję się chyba pod to, ponieważ logować się na grę mogę tylko z mojego komputera ponieważ symboli których używam nie ma w tablicy znaków Windows i mam zapisaną zakładkę "szukaj w google" w której mam login, chodzi dokładnie o symbole ≪ ≫, każdy pomyśli że to zwykłe nawiasy ale symbol ten jest zaczerpnięty z systemu operacyjnego Samsunga którego już nigdzie nie ma i pomimo że są dwie "strzałeczki" to tak na prawdę to jeden znak

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.