Blad Losowanie graczy na TA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -V-E-G-A-70, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Jak dobierani są gracze na arenie treningoowej? Bo widziałem, że mniej więcej, żeby byli tacy sami. A mi co chwile losuje silnych graczy co walą z x1 10 tys! :mad::confused:

2. Ja mam szeregowego kapitana a mi dobrało ostatnio majora co walił ze spearheada 50k z biełki albo pułkownika :p

3. Bezsensu, a czasami są flaksy

Jeszczze jedno ważnee pytanie: Który ranking jest aktualniejszy: ten w zakładce TA na mapie czy ten na stronie głównej w rankingach

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2015
  4. Podobnie jak w przypadku zwykłej areny treningowej, system dobiera przeciwników na podstawie wyposażenia. Na pewno ranga oraz poziom nie ma w tym wypadku znaczenia gdyż spotykałem na arenie szeregowych generałów samemu mając majora (zakładam że moi przeciwnicy mieli Lvl wyższy ode mnie).
    Na Twoim miejscu sugerowałbym się rankingiem wyświetlanym w zakładce TA na mapie gry, ten ze strony z rankingami chyba nie działa poprawnie, według mapy jestem na 40+ miejscu natomiast ranking ze strony pokazuje zupełnie coś innego (według niego jestem w top 20).

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Ah, dzięki. Proszę o zamknięcie :)

6. Heh, te same wyposażenie - fullik z havockami na flaksa, ale uczciwe :D

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

To zamykam na prośbę autora :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.