Luźne Gatki!

Temat na forum 'Kącik mówców' rozpoczęty przez użytkownika deidara625, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. EDO™

EDO™ User

BA Matroz w FAQ jest napisane ze mozna trafic ze skrzynki Statek Lava Cyborg a to jest tylko desing tak ?

2. CADD

CADD User

Nie jestem matrozem ale wiem że tak. Żeby go nosić trzeba mieć zwykłego cyborga

3. https://procpu.pl/p/1727/40637/gene...-0-00-zl-klawiatury-gaming-strefa-gracza.html
    Pasi?
    Lubię dużo wiedzieć :D I nie przeszkadza mi to w śnie ;)
    Jest to design do Cyborga ale widocznie tłumacząc nagrody nie podmienili tego na design :p

4. CADD

CADD User

5. Surgeonek <3 jeszcze nie wiesz ;)

6. CADD

CADD User

To dodaj byle jaki komentarz do tematu bo znowu dostane ostrzeżenie za post pod postem jak dodam dzień z

7. Już lecę :D

8. CADD

CADD User

Tylko zmienię bo wpisałem na zapas a-elite a teraz mogę zmienić

9. Czym bym nie latał było by dobrze :D Nawet Defcoma czy yamato można by wpisać i nie było by to przekłamaniem :D

10. ViperΔ

ViperΔ User

11. gigamen

gigamen User

ViperΔ lubi to.
  12. ViperΔ

ViperΔ User

Jestem ciekawy co to za pomysł

13. gigamen

gigamen User

Generalnie tak sobie pomyślałem, żeby założyć temat "Darkorbitowe suchary". Zapewne żarty, o ile by jakieś były, opierałyby się na jakichś grach słów (?!) albo byłyby to historie bez puenty śmieszące głupotą. Jak uznamy, że warto spróbować, to założę temacik

14. ViperΔ

ViperΔ User

Haha ciekawy jestem co by ludzie tam powymyślali :D jestem na tak, czekamy na odpowiedzi innych spamerów

15. gigamen

gigamen User

Nie chce mi się czekać:D
    Zakładam temat, jak nie wypali to pójdzie do archiwum:D

16. ViperΔ

ViperΔ User

Mam nadzieję że na start już coś wymyśliłeś :)

17. gigamen

gigamen User

Coś tam mam, ale sporo pisania:rolleyes:

18. ViperΔ

ViperΔ User

No ale czego by tu dla rangi nie zrobić... ;)

gigamen lubi to.
  19. gigamen

gigamen User

Zrobione. W kąciku mówców oczywiście:D

20. CADD

CADD User

Myślałem o czymś podobnym ale z wersją z memami hehe