Luźne Gatki!

Temat na forum 'Kącik mówców' rozpoczęty przez użytkownika deidara625, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zumir

Zumir User

Spoko, ja też nie od razu zostałem pozbawiony możliwości grania :D

2. Mnie to najbardziej szlag trafia, bo seprom się marnuje. :mad:

3. kris0211.

kris0211. User

A dzień dobry (oby) :D

4. A daj spokój.. ban na czat od systemu za napisanie "części od roweru"... xd beka

5. Durexon

Durexon User

Administracja czatu coraz bardziej pokazuje swoją klasę. Jak nie CM'owie popełniający błędy ortograficzne, to bany za nic. Dzisiaj dostałem bana za napisanie "My tylko rozmawialiśmy o regulaminie. Czy to też zabronione?". Nie mogło być za nic innego, bo za poprzednie dostałem kicka. To jest śmieszne :D

6. Durexon Ty dostałeś bana za multikonto. Widziałem. :)

7. No to ile wydaliście na grę ?

Piszcie, bo MOD pyta. :D

8. kris0211.

kris0211. User

A to liczyć trzeba było? Ups...

9. Nie wiem, ale kazał tu zapytać... :rolleyes:

10. Pytasz o ilośc pieniędzy czy czas? Mój czas w porównaniu do tego co włozyłem w tą grę jest nieporównywalnie cenniejszy. :) Czyli gram za miliony. :)

11. SλώczγK

SλώczγK User

czas jest bezcenny nie kupisz go za żadne miliony , miliardy , biliardy dlatego włożylismy w gre coś czego nikt nam nie zwróci a na czacie jeszcze w pysk dostaniesz tak jak ja, jak się wypowiesz na temat pewnych osób :D

12. Na szczęscie Przyjacielu nie korzystam z czatu. Przyczyn jest kilka ale dwoma podstawowymi jest to że:

1. Przeszkadza mi w grze (albo grasz albo smucisz od rzeczy). ;)
    2. Czytanie niektórych osób przerasta moją wytrzymałość nerwową.
    i powód trzeci i najważniejszy...

3. Czytając ilość błędów ortograficznych w jednym zdaniu dochodze do wniosku że niektórzy do szkoły mieli ostro z górki....i codziennie ją omijali.

kris0211. lubi to.
  13. kris0211.

kris0211. User

A z tym 3 to czasem na forum też się zdarza. Mi osobiście czat nie przeszkadza, ale korzystam tylko jak chcę komuś pomóc albo pogadać na grupie :)

14. Wiesz. nie przeszkadza mi nie używanie znaków diakrytycznych. Ale pisanie ciurkiem i do tego rzucanie ortami jak gnojem po polu uważam za brak szacunku dla czytających.

15. SλώczγK

SλώczγK User

chciałbym zauważyć że 40% graczy na czacie to gracze którzy jeszcze chodzą do gimnazjum więc im wybaczam :D

16. tomallo99

tomallo99 User

Muszę przyznać całkowitą rację, ba! Dzisiaj pewien SCM napisał słowo "wpisu" przez "ó" :D Razi po oczach.

17. Ale książki nie gryzą. I nawet uczą ortografii. Więc nie ma przebacz...nauczysz się pisac w języku ojczystym to wez się za granie na komputerze i pisanie (chociazby) na czacie.
    Powiedz mi że masz z tego SS-a bo nie jestem w stanie uwierzyć. :eek:

18. tomallo99

tomallo99 User

Ahh, no niestety nie wpadłem na to, żeby uwiecznić tę chwilę :p Musisz uwierzyć na słowo. A tak właściwie... nawet, gdybym zrobił, to nie wiem czy bym tutaj wrzucił to zdjęcie, ze względów... cóż. Regulaminowych, bądź żeby nie urazić Cm-a.

19. SλώczγK

SλώczγK User

po częsci to też wina TSa zamiast uczyć się pisać tylko mikrofonu używają :D