LvL

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Etylowy, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Opcja

1. Tak.

11 głos(ów)
    84,6%
  2. Nie.

2 głos(ów)
    15,4%
  1. Etylowy

Etylowy User

Dodanie opcji wyłącz pokazywanie LvL dronów ponieważ latam na wyłączonych i mnie ten lvl nie obchodzi tylko myli myśle w pierwszej chwili że koleś ma dodatkowe drony i nie ma np. full havo , full herk

2. Jestem na tak :) Wkurzająca opcja.

3. W ogóle ten lvl jest nieprzydatny podczas gry.

4. To jeszcze mógłbyś ankietę do wątku wprowadzić

5. No przydatne :D. Na tak.

6. Jeszcze procent zniszczeń niech przy każdym dronie dorobią. :D

7. Nugattu_08

Nugattu_08 User

W sumie mogliby dawac taki alert jak sie logujesz typu "UWAGA! TWOJE DRONY SĄ MOCNO ZNISZCZONE! UDAJ SIĘ DO HANGARU ABY JE NAPRAWIĆ", jesli masz zniszczenia powyzej 90% :D

8. Ja i tak ciągle je sprawdzam, bo taka trochę panikara jestem. :D Z umiejętnościami naszego BP pewnie byłaby to informacja w stylu obecnego komunikatu o pojawieniu się wiadomości w skrzynce, która by mrugała aż nie zrobisz tego, co polecają. :D Ale no racja, część graczy naprawdę potrzebuje takiego wsparcia. :p

~~Angello~~~ lubi to.
  9. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Znajac BP pojawil by sie raczej komunikat "TWOJ DRON ZOSTAL ZNISZCZONY!" i tak 10 razy :D

10. Etylowy

Etylowy User

Kto chce lata na włączonych dronach i widzi lvl dronów.
    "Specjalnie dla graczy super premium już tylko 10 PLN za 1 dzień" :D
    Umiejętność naprawiania też trzeba mieć, zdarzyło mi się kiedyś że naprawiałem drony i jeden przeoczyłem i pękł jak się zorientowałem po kilku dniach to od razu na aukcję po drona i śmiałem się sam z siebie. :D :D
    Jest i ankieta. :p

11. Serio? Myślisz, że bp się zgodzi? Nie ma szans za duża strata pieniędzy dla nich.

12. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Polecam poznac znaczenia slowa "ironia" oraz "sarkazm" :)

13. Oj tam, jak dla mnie pomysł ciekawy :D Przydałby się, ale cóż skoro sarkazm to sarkazm :)

14. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Jesli mieliby to wprowadzic to za kase i abonament miesieczny :p

15. Jako dodatek do konta premium.

16. Nugattu_08

Nugattu_08 User

* platny dodatek :)

17. Hmm to już zależy od ceny tego "płatnego dodatku"

18. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Widze, ze nie rozumiesz.

Chodzi mi o to, ze jak wykupisz premium to masz DODATKOWA mozliwosc KUPNA wlasnie takiej opcji. TYLKO dla posiadaczy PREMIUM.

19. Czy taki dodatek do premki :) Coś jak premium + lvl. Teraz zrozumiałem :p

Nugattu_08 lubi to.