Pomoc techniczna M.A.S.Q.U.E.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika #Dendroapis#, 18 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bruksa110

bruksa110 User

wszystko fajnie ale gdzie sprawdzic ilosc posiadanych fioletowych kluczy..?

2. Trzeba sobie liczyc w pamieci:D

3. KtośtamPL

KtośtamPL User

Gram na PL3, na razie są te różowe sześciany(bonusy które mi Pety kradną >.<) a różowych skrzynek na razie ani widu ani słychu
    Martwię się bo już mnie świerzbi ręka żeby użyć klucza do skrzyni M.A.S.Q.U.E. :D

4. A ja na PL3 na MMO nieraz widziałem te różowe skrzyneczki :) Po prostu masz pecha i może zobacz na tych wyższych mapach jak tak od X-5 :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Zebrano łupy ze skrzynek M.A.S.Q.U.E. Otrzymałeś laser: LF-4.
    :):):)

6. Skiera0306

Skiera0306 User

7. ok 40 skrzynek, 3xlf4, 9 dresów robo/skull, 20 kluczy

8. FURION606

FURION606 User

w inwentarzu możesz sprawdzić ile masz kluczy do tych skrzynek

9. ej no mial byc surgeon a sklepie a nie ma a w FAQ pisze ze 22 mial byc czm nie ma ?? ://

10. -dshh14-

-dshh14- User

Design Surgeon oraz designy frakcji dla Goliatha
    • 22 kwietnia oraz 1 maja

11. czemu surgeon jest jak sie zakupi 330k uri skoro wiadomo że osoby które takie przelewy zazwyczej robią już je mają ? a tych słąbszych nie stać na to. to nie ma sensu..

12. piklus3401

piklus3401 User

Cześć, pamiętasz mnie ? :) Pozdrawiam

13. Spoko !!! Pozdrawiam Cię :) :)

piklus3401 lubi to.
  14. Forexys

Forexys User

15. do duszy z misji klucze + 10 dokupilem i dostalem pare lf3 pare desingow do drona bat i same smieci do bani te skrzyneczki :p takie moje zdanie

16. KtośtamPL

KtośtamPL User

28 skrzynek = jakies 3500 xenomitu, 1 różowy generator osłony, 2 najlepsze generatory mocy, 8k uri i 700k kredek, 4.5k MCB-50 i 10k MCB-25 i nic więcej. :(

17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.