''Magiczne'' właściwości rombu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •BL4CK•69•ELIOT•, 23 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, jakiś czas temu zauważyłem że formacja romb daje niektórym pilotom magiczne właściwości takie jak : nieskończona ilość osłon byliśmy w grupie przeciwnik miał 500 tyś osłony dostawał salwy w sumie po ok 100-120 tyś. hp schodziło mu powolutku wiadomo bo miał osłone, problem w tym że osłona jego stała w miejscu . Jak osiągnąć takie efekty ? ;) Nie nie zdawało mi się. Gram dosyć długo i pierwszy raz widzę taką sytuacje

2. kris0211.

kris0211. User

Romb może przywracać max. 5k osłony. Jedyne co przychodzi mi na myśl to umka Aegisa, SAB i rakiety SAR.
    Ewentualnie profil pilota albo jakieś oszustwa.

3. A pamiętasz może formacje jaką miał? Bo mogło być tak, że miał np. romba lub inną, ale wybrał sobie np. pierścienia, co daje dużo osłonek.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. Jeśli już, to magiczną formacją jest pierścień obecnie. ;)

5. Nie, to na 100% był romb ( gram w do od 2008 ) i miał 500k osłon i te oslony stały ciągle w miejscu ;)

6. Istnieje od pewnego czasu coś takiego (błąd), że "zadaje się" obrażenia - nasz statek jest skierowany w stronę przeciwnika, pojawiają się wartości szkód - ale gracz nie otrzymuje realnych uszkodzeń.

Możliwe że załapaliście to obaj, w tym samym momencie.

7. tak w 3 osoby wielokrotnie akurat na 1 graczu ;D który akurat gdy włącza romba ma te własciwości

8. To idź do wróżki. Może to wyjaśni...

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.