Mam kilka pytań - jeszcze Admin :-)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika opekal234532, 8 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam
    kolejne pytanie
    30. O której godzinie Support jest czynne ? jakie dni ? jeśli ktoś wie niech poda.
    31. Dlaczego Admin nie lata wogóle na mapie? Kiedyś latał na mapie tak z 4-6 lat temu latały 10 adminów np. Administratorzy było 4 vru , Admin z eic było 3 i Admin z mmo było 3. Każdy mógł latać i co tydzień widziałem jakiegoś Admina, nawet na pierwszą gale lub drugą gale, każdy pisał na czacie albo oni napisali "proszę nie atakować do Adminów" "Za atakowanie do adminów jest kara 14 dni blokady kont." A teraz widziałem ostatnio z 4-10 stycznia 2016r. (nie pamiętam dokładnie) i to było raz. A reszta dni grałem już nigdy nie widziałem kolejnego Admina.

Przepraszam ale tutaj jest ważny Tekst od Admina BA_THOR [Kopia]. Wiem że nie wolno skopiować ale musze tu coś zapytać! Jeszcze raz przepraszam!!
    Bo chce się tutaj spytać czy takie adminy mają mocne wyposażenie niż my zwykły gracze?
    Często jak latam to mnie przychodzi do głowy "Admin" Admin Admin i Admin... itp.
    Ostatnio był Admin TL_Strong w 10 stycznia 2016r. lub wcześniej to mniej więcej 4-7 stycznia 2016r. cały czas stał i nagle zniknął.
    Czy jest szansa żeby Admin mógł polatać na mapie ?
    Admin mają dość mocne umięjetności skoro widać jak opisał Admin BA_THOR.
    Kto może latać na mapie , jaki Admin ? jeszcze ktoś z Czat Moderator albo Forum Moderator a może wkońcu Tickety a Supporter też może latać ?
    Pamiętam jak Admin pisał na czacie to był Najwyższy Admin Supporter to pisał na czerwono w czacie. Czy to prawda ? bo Czat Moderator pisze na pomarańczowo.
    Ostatni był robertadm zgadzam się to już minęło. A teraz dostała Supporter ICM_DoriSani.
    Jeszcze pytanko dlaczego nie ma tutaj na forum którzy przedstawiają się taki jak Tickety??? A reszta przedstawiła się Czat i Forum Moderatorzy, TL_Strong i ICM_DoriSani. A reszta tickety nie przedstawił się trochę nie ładnie , nie ma kultury. Trzeba ładnie pokazać i przedstawić się a nie ukrywać razem BP. Dokładnie wyjaśnić po to są pytania ogólne. Dzięki z góry , zapraszam do obejrzenia filmu. :D

Ten film został usunięty ponieważ Film nie może dodać na forum bez zgody od praw autorskich. Zabronione jest dodawanie filmu bez zgody od właściciela filmu.

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2016
  2. TM_Robson

TM_Robson Guest

30. Support jest czynny całą dobę. W zależności kto kiedy ma czas to tam zagląda.
    31. Admini latają tylko ich nie widać. Nie jest to też tak nagłaśniane że są na mapie ponieważ chcą w spokoju coś zobaczyć, a nie żeby wszyscy tam przylecieli.
    Na czacie na czerwono pisze TL Strong reszta ma żółty kolorek.
    Co do ticket moderatorów. Mają swoje tematy na forum. Tylko musisz dokładnie popatrzeć kto nim jest. Tu masz strukturę ekipy.
    Popatrz że osoby które są CM, MOD i wyżej są nimi.
    Mam nadzieję że troszkę CI wyjaśniłem.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

3. No może być wyjaśnione. Może jeszcze inny mod powie i lepsze wyjaśnienie. :D

4. 30. Jak napisał MOD_Robson do supportu swoje zgłoszenia można wysyłać w ciągu całego dnia. Każdy TM odpisuje na tickety w zależności od czasu. Dlatego czasem czekasz na odpowiedź krócej, a czasem dłużej. Nic w tym dziwnego nie ma.

31. Admini nie muszą zgłaszać Graczom, że będą latać na mapie danego dnia na danym serwerze. Admini mają specjalne nicki na mapie oraz specjalną rangę. Zapraszam do zapoznania się z tematem FAQ - Statki ADM. Tutaj masz większość odpowiedzi na swoje pytania.
    Każdy TM posiada swój temat. Oczywiście niektórzy z Nich są np. CMami lub MODeratorami - także BA, TL lub SMOD/STM.

Już chyba wyjaśnili Ci dobrze jak to wszystko wygląda :rolleyes: Jeszcze są jakieś pytania?

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Dobrze że już wyjaśniłeś, my chcemy dowiedzieć sie od Ticket Moderator żeby się przedstawił nas. Jeśli o was CM, FM, TL, BA i inni Ekipy to już wiemy kim wy jesteście, chociaż trochę informacji. My teraz nic nie wiemy kim są Tickety Moderatorzy?? Nie znamy informacji. Proszę o wyjaśnienie z tej sprawie! :confused:

6. Czasami się zastanawiam, czy Ty czasem nie robisz Nas ''w konia''. Jedynymi osobami, którzy mają dostęp tylko do supportu (chodzi mi o to, że nie są ani na czacie, ani na forum) to BA_Andromeda i STM_Desperado, którzy się przedstawili w dziale
    ''Kto jest kim - ekipa''. Informacje dotyczących tych Moderatorów masz przedstawione w ich tematach (a to już musisz sam sobie znaleźć, bo niestety tak dobrze już nie ma). Również polecam znaleźć lepszy tłumacz, a najlepiej założyć konto na angielskich serwerach darkorbit i tam pisać, gdyż naprawdę ciężko Cię czasami zrozumieć i trzeba się po prostu domyślać. Reszta osób jest
    w innych działach - forum lub czat.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. Okej wiem że ty jesteś zły na mnie. To koniec teraz moje konto idzie ban permanentna. Już chce się pozegnać z kontem. Proszę Cię o bana permanentna i zaczne żyć na forum angielski okej skoro tak mówisz, myśle że bede tam mieszkał na forum angielski, musisz mi dać bana permanentna jeśli ty napiszesz do Supportu to napewno oni dadzą bana. KONIEC !!!:(:(:(

8. Przede wszystkim zależy tutaj Nam, aby można było jakoś pomóc - ja się na Ciebie nie gniewam. Jesteś obcokrajowcem i nie znasz Naszego języka, dlatego najlepiej będzie jest założysz konto na takim serwerze gry i będziesz mógł korzystać zarówno z gry jak i z czatu, gdzie ktoś będzie mógł Ci od razu bez żadnego problemu pomóc nawet na tym czacie.
    Nie mam zamiaru Cię banować, ponieważ to nic nie zmieni. Ty raczej nie łamiesz regulaminu (wiesz co Ci nie wychodzi), dlatego nie ma sensu Ci dawać jakiegoś bana, a zwłaszcza na stałe.

Temat zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.