mam problem z zakupem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Wykidajlo46, 22 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. w montowni tyranusa za odlamki agatusa mam przeszlo15 tys . przy otwarciu próbie zakupu w okienku posiadasz maksymalnie przedmioty ?? jako posiadam jak tego statku niemam same inne badziewie , s pozbyc sie ich nie idzie .!! , jest jakas rada ??

2. Sory urwalo mo nagłowek prefiksu , chodzi o zakup tyranusa za

3. S3nd3r

S3nd3r User

Tyrannos to design do Centuriona. Musisz posiadać statek centurion, żeby założyć na niego design tyrannos. Z twojego opisu wynika, że już masz ten design, ale nie masz statku. Statek centurion możesz złożyć w montowni.

Możesz sprawdzić w hangarze czy masz design, kliknij na statek centurion i nad opisem pojawi się zakładka z wyborem designów, ale dopóki nie będziesz miał statku to nie polatasz.

**Perun** lubi to.
  4. Dzieki za porada rzeczywiscie nie pmyslalem o tym, mam wszystkie dodatki do centaura =myslalem ze to osobny statek ?!! dzieki, dzieki za rzeczowe wyjasnienie