Mapa Bonusowa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Łapacz™║™Dusz, 7 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam
    Czy ktoś się tam dostał ? Dopiero niedawno dowiedziałem się że taka istnieje xD I chyba spróbuję się tam dostać. Co o ty myślicie ?

2. **Magik**

**Magik** User

wiele osob tam sie dostalo, nawet i mi sie to zdazylo by wyladowac na bonusowej mapie :) zalezy od szczescia w skokach by tam sie dostac

3. to lecę poskakać xD

4. Heh uciekałem bo jakiś golec mnie bił i na żylecie mnie przeniosło na tą mapę.Całe 2 sekundy tam byłem ,2 hity i mnie nie było:mad::mad::mad:

5. -Yang-[]

-Yang-[] User

Że przez wrota tam przenosi to pierwsze słyszę.

6. Vito34

Vito34 User

ja wogule piersze słysze omapie bonusowej

7. Czempion

Czempion User

Pewien miły SMOD zamieścił filmik z tej mapy

Zobaczcie na minimapkę, cała czerwona :D
    A poza tym ja tam jeszcze nie byłem, więc dużo nie powiem :)
    Ogólnie fajnie, że wymyślili taką tajemniczą mapkę, chciałbym o niej nie wiedzieć i się tam pojawić, niestety FAQ mi wszystko wyjaśniło :p

8. -Yang-[]

-Yang-[] User

Dwa razy tam byłem i można tam wskoczyć 1 na 1000 skoków ( nie Twoich ale wszystkich). Wskoczyć tam można jeśli się skacze przy pomocy CPU skokowego np z 3-5 na 3-2 i tak jak pisze to jest loteria czy będziesz tym 1000 skakającym w danej chwili. I tam nie chodzi o strzelanie do tych alienów, ale o zbieranie boxów - by zebrać ich jak najwięcej. To najlepsze boxy w całej tej grze ;)

9. GrzybuLN

GrzybuLN User

W skrzyneczkach jest po 1k białki i chodzi o to żeby jak najwięcej złapać ;)

10. RONDO13

RONDO13 User

Ja osobiście byłem tam 2 razy, ale za 1 razem net wywalił i natychmiastowe bum. :mad:
    Za 2 razem wylądowałem na samym dole i było łatwo do momentu kiedy Uber Prot nie było za dużo. :p

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.