mapa kubików "???"

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 19 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam ! 2 pytania dotyczace tej mapki ("???"):D czy można pare razy dziennie tam skoczyc? i ile jest protów na temj mapie jezeli jest gdziekolwiek info o tym?
    PS. Wiem że szansa to 1 na 1000, są uber proty spowalniają,wiec prosze o konkretną odpiwiedz.

2. Adzeus

Adzeus User

Czy można pare razy dziennie tam skoczyc?----> Teorytycznie tak a praktycznie raczej nie bo jak sama nazwa wskazuje 1 na 1000 skoków wszystkich graczy tam przerzuca a co za tym idzie musiałbyś akurat Ty być tysięcznym a szanse są nikłe nie mówiąc już o tym że uda Ci się parę razy w jednym dniu choć nie zaprzeczam.
    ile jest protów na temj mapie?---> podobno 1000 z czego jak tylko jednego ubijesz to on respi się ponownie także ubijanie ich nie ma sensu, co najwyżej pozwolić im uciec na żylecie wtedy staną w jednym punkcie jak normalny alienek i się nie zrespią póki nie dobijesz
    jezeli jest gdziekolwiek info o tym?----> wszystko jest w FAQ tudzież w google, wystarczy wpisać a już się znajdzie bo temat ten był wielokrotnie poruszany.

3. Byłem , widziałem , padłem. Protów jest tam tyle ile gwiazd na niebie , ale od razu nie lecą wszystkie do Ciebie.Mi udało sie 2 razy wskoczyc w ciagu jednego dnia skacząc z 2-2 na 2-1 tym cpu za kredki , także próbuj :D Choć i tak niewiele tam zdziałasz w pojedynke

4. Hyex

Hyex User

Proponuję obejrzeć kilka filmików na youtube żeby oblukać jak to wygląda :) po angielsku tą mapkę nazywają"cubicons graveyard"
    Trzymaj kilka filmików nagranych kilka tygodni temu:

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

Jeśli masz dużo szczęścia to myślę, że tak :) ja osobiście nigdy się tam nie znalazłem. Protków jest cała masa, po ubiciu powinny się pojawiać nowe tak więc ubijanie ich raczej nie ma sensu.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.