Mapa LoW

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -ﺙﺙﺙﺙ-, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, chciałem z kolegą lecieć na mapę LoW zrobiliśmy skok i przeniosło nas na mapę 1-1 czemu ? próbowaliśmy z 4 razy a także na mapie wroga próbowaliśmy i nic o co chodzi ?!

2. Nie zauważyłeś, że teraz ogólnie są jakieś problemy z grą ? w ogóle nie da się latać :p a jak ktoś umie to niech zdradzi sekret :) :p

3. Ja żadnych ogólnie problemów z grą nie mam tylko teraz z LoW coś się stało u mnie i jak piszę z innymi to reszta też tak ma

4. Na jakim serwerze pogrywasz ? jeśli nie masz problemów to pewnie PL1, PL3 lub zagraniczne

5. A to mnie zaskoczyłeś szczerze przyznam :p bo na czacie każdy co chwile piszę, czemu wylogowuje co 5 sek. Skoro Ty nie masz z tym problemu to nie wiem co się z tym dzieje

6. znaczy też ten problem miałem ale to tylko chwilowy a z LoW to już nwm jak długo ja o 19 wbiłem chciałem z kolegą lecieć i do tej pory nie ma

7. Może Ty coś zrobiłeś, że ten problem z logout'em znikł ? :p może samo z siebie znikło ? napisz jak to zrobiłeś ? :)

8. uruchomiłem ponownie komputer (problem ciągle był) więc zrobiłem loguit i ja mam 5 hall wziołem 1 hale a 1 hala była na innej mapie i problem znikną

9. Ja np. nie mam 2 hali więc.. :D

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.