*Marov*

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Savasher, 31 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Savasher

Savasher User

Cześć jestem Michał mam 28 lat . Grywam w DO od roku 2006 10 Grudnia .
    Nigdy wcześniej nie przedstawiałem się tutaj .

Numer mojego buta : 44

Grywam na serwerze PL3 .

Nick w grze : *Marov*

Samuels2 lubi to.
  2. MOD_Moth

MOD_Moth User

Haha pierwszy :D dobra to do sedna sprawy, witam Michale na forum. Tak na dzień dobry proszę o poprawienie sygnatury:rolleyes:

"2.1. Nick, sygnatura, awatar
    (...)
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)"

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

3. Savasher

Savasher User

Co do Sygnatury ok poprawiłem na dwa wiersze ale co ty mi wyjeżdżasz z tym awatarem ? Przecież mój awatar ma mniej niż 500 x 200

Samuels2 lubi to.
  4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Po pierwsze to z niczym nie wyjeżdżam i radziłbym Ci tak nie pisać następnym razem .Po drugie tylko cytuję to co jest napisane w regulaminie a jest to podpięte pod ten sam podpunkt. Nie zmieniałem treści punktu po to żebyś mógł bez żadnych problemów odnaleźć i zweryfikować.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

5. bartekzm

bartekzm User

Nie ma to jak pozytywny początek znajomości na forum :D

gigamen, kris0211. oraz MOD_Moth lubią to.
  6. Savasher

Savasher User

Po 1 to nie groź mi Po 2 chcesz daj mi bana ponownie u was to już jest tradycją karać za pierdoły :p

Samuels2 lubi to.
  7. MOD_Moth

MOD_Moth User

:D moim zdaniem to bardzo miły początek znajomości :p
    Nie grożę i nie chcę dać bana. Po prostu pilnuję regulaminu:rolleyes:
    EDIT:
    Gdyby było tak jak mówisz dostałbyś punkty a nie dostałeś :p

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

8. Savasher

Savasher User

Chłopie zajmij się sobą a przede wszystkim poważnymi rzeczami a nie pierdoły roztrząsasz , przecież 80% gry się z was śmieje i nabija :D

2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.

Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.

Kara:
    11 - 51

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 grudnia 2017
    Samuels2 lubi to.
  9. Hej ty grasz od 10 grudnia 2006 roku i masz takie konto ? jeśli tak to rekord najbardziej jesteś :)

10. gigamen

gigamen User

Witam na forum:cool:

Co tu się stanęło się?:confused:

11. MOD_Moth

MOD_Moth User

nie wiem :rolleyes:

12. gigamen

gigamen User

Dziwne...:rolleyes:

13. Witam i szanuję autora :D

14. BA_Chmurka