Blad maskowanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika zombcioxd, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zombcioxd

zombcioxd User

Czy możliwe jest wycelowanie w gracza, kiedy on ma aktywne maskowanie? To chyba błąd i powinno się go naprawić, bo jakiś kamper przy boi (był z VRU) źle przez to skończył, bo go namierzyłem(nie widziałem go, przypadkowo kliknąłem) i rozwaliłem.

2. Możliwe jest namierzenie kiedy ma maskowanie

3. Jak najbardziej. Można to zrobić na kilka sposobów. I wg. opisu nie jest to błąd.

Moduł maskujący typ A
    Twój statek jest niewidoczny dla wrogów (aż do Twojego pierwszego ataku).

Wskazówka: uważaj, gdyż pomimo zamaskowania jesteś widoczny na mini mapce!

Skoro jesteś widoczny na mini mapie to znaczy że jest możliwość namierzenia.

4. Pewnie że można go namierzyć i to nie błąd. Można nawet namierzyć Spearheara jak ma niewidke i go na mini mapie nie widać.

5. PsZemO.o

PsZemO.o User

o spirku pierwsze slysze ze mozesz go na target siegnoc jak ma niemoc

6. Na Twoim miejscu takich rzeczy bym nie pisał. O ile mi wiadomo bez "dodatkowych sposobów" speara nie da się namierzyć jeśli lata na perfekcyjnym.

7. Andromeda5

Andromeda5 User

Nie ma takiej możliwości abyś namierzył Spearheada kiedy ma włączony Perfekcyjny Kamuflaż.
    Jak Ci się uda takiego Spearka namierzyć to jest to błąd w grze. Ale jak na razie chyba takiego błędu nikt dotąd nie odnotował.

8. Jeśli napisał że się da, to znaczy że się da.

I wyjaśnię wam dlaczego: kolega nie chciał się za bardzo przechwalać i delikatnie tylko zasugerował, że posiada ponadprzeciętne umiejętności.

(porada dla osób które z ironią są na bakier - trzy ostatnie słowa należy wziąć w cudzysłów)

9. Witam.

Wy i te wasze magiczne moce :rolleyes:. Dla jasności założyciela tematu. To nie jest błąd. Jeżeli ktoś jest zamaskowany mimo wszystko możemy go kliknąć na mapie i ba! nawet zestrzelić. Odpowiedź padła więc pozwolę sobie zamknąć zanim więcej czarodziejskich sztuczek pojawi się w tym temacie ;).

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.