matroth

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matroth, 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matroth

matroth User

Witajcie, Kosmiczni Wojownicy :) Z tej strony Piotrek aka matroth VRU. Gram w sumie od niedawna pierwsza styczność z tą grą jeszcze niezupełnie ogarniam tą grę, ale pomału do przodu. Jestem ten, którego biją pro gracze na mapach 3-3, 3-4 strasznie to drażni, ale cóż przywykłem, że tutaj nie ma oszczędzania "noobków" takich jak Ja ;)
    Na razie pz 12 no właśnie po co jest lvl, skoro on nic nie daje?
    Na 7 flaxach i jeden irys atk 2,3k 3xlf cała reszta lf2 na laserze 1x to trochę miernie myślałem, że po lvl up coś dodaje do atk, a lvl nic nie daje :< Gierka całkiem wciągająca zwłaszcza na niewidce gdy dookoła latają wrogowie ;D
    Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie :)

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam na forum i życzę powodzenia w grze :)
    PS. Poziom w grze daje dostęp do map ;) Im większy level tym dalej możesz latać :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

Powitać :) Tak jak wyżej level daje nam mozliwosc wlotu na kolejne mapy i uwalnia nam misje ;D A powiedz jaki serwer? :p pozdro

4. matroth

matroth User

PL3 Dzięki za info w sprawie lvl później to odkryłem :D

5. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    W celu kontynuowania tematu prosimy o kontakt w >>tym<< temacie

pozdrawiam MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.