Mechanizm do PETa

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ○Freedom○, 3 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mam pytanko odnośnie pewnego mechanizmu do PETa (a przynajmniej tak mi się wydaje że to mechanizm), który sprawia że statek gracza jest niemożliwy do ubicia. Wygląda to tak że jest taka zielona kreska od peta do statku i statek nie otrzymuje wtedy żadnych obrażeń. Spotkałem się już z tym kilka razy na mapach i nie wiem co to za czary, z góry dzięki za pomoc :)

2. Drogi użytkowniku
    Mechanizm o którym wspominasz to "Mechanizm złączeniowy" działa on na zasadzie takowej, że w momencie uruchomienia tego mechanizmu, wszystkie szkody, które twój statek otrzyma, przekierowywane są na twojego peta, jeżeli pet zostanie zniszczony w czasie działania mechanizmu to szkody ponownie trafiają w statek, jeżeli po włączeniu mechanizmu, pet nie zostanie zniszczony przez ilość otrzymywanego DMG to mechanizm wyłącza się po 30 sekundach od jego włączenia.

3. Dzięki, to jeszcze pytanie gdzie ten mechanizm można zdobyć?

4. Nathersis

Nathersis User

Ostatnio był dwukrotnie do zdobycia w evencie 'Szczelina Agatusa', więc trzeba rozglądać się w różnorakich eventach.

TL_Eviana. lubi to.
  5. Faktycznie, przegapiłem, dzięki za odpowiedzi temat można zamknąć :)

6. warrriat

warrriat User

W pierwszej kolejności należy zaznaczyć, że przekierowuje on tylko szkody idące w poszycie(hp) a nie wszystkie tak jak napisał jeden z użytkowników forum wcześniej. Jeśli użyjesz go na konfiguracji, na której masz osłony to tylko i wyłącznie szkody idące w hp zostaną przekierowane na peta.

Był on do zdobycia trzykrotnie.
    Po raz pierwszy w trakcie eventu "Galaktyczne Zmagania i dwukrotnie w trakcie "Szczeliny Agatusa"

7. i samo łacze trwa 20 sekund a ładuje sie 4 minuty

8. izi932

izi932 User

Ten mechanizm jest dla ludzi co nic niepotrafia na mapie zrobić i wtedy muszą tego używać