Mechatronika/Teoria Namierzania

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ragogn, 3 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ragogn

Ragogn User

Witam wybiegając nieco w przyszłość rozplanowałem sobie dokładnie jak bede przydzielal PP.Mam jednak pewien dylemat co do ostatnich PP.Otóż nie wiem czy dać 5 PP w Mechatronike a 3 w Teorie namierzania czy 5 w Teorie i 3 w Mechatronike.Mam jeszcze pytanie odnośnie rangi.Co jest powodem nagłego wzrostu wymaganych punktów na dana range ?

2. Moim zdaniem lepiej w teorię namierzania, bo co Ci da to, że szybciej się repniesz? Dobre może jest to na wrotach, czy podczas wojenek i szybkich bitew, np. na UBA. Teorię namierzania masz do celności rakiet, więc myślę, że to będzie znacznie lepsze, niż mechatronika. Co do rangi to wszystko się zmienia w każdej firmie. Każdy z czołówki się rozwija jak ty i mimo, że bijesz alieny, robisz wrota, to ranga może spaść, gdyż ktoś może przy okazji w parę dni porobić kilka misji, czy wrót i dostać dużo ilość punktów. Również problemem są boty - chociaż część zajmuje bitewne, kolejne podczas eventu zbiera te boxy eventowe, czy bije alienki dla uri (zwłaszcza tam, gdzie małą kto lata, by nie wygadać, że lata bot na mapie).

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.