Mgiełka na 5-3

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Forexys, 25 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Forexys

Forexys User

Witam, na dole 5-3 nie widzę w ogóle mgiełki, gdzie jest palka. To celowe? Palkę widzę, gram na ustawieniach najwyższych, a f5 nie działa. Nadal jej nie widzę. Co robić?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Czy mógłbyś pokazać screena jak to dokładnie wygląda?

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Forexys

Forexys User

Teraz nie pokażę, bo mnie tam non stop leją. Nie mogę się ustawić na niewidce na skraju mgiełki, bo jej kompletnie nie ma...

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Spróbuj ustawić strefy na niską(ustawienia gry), tło na brak(ustawienia gry) oraz zwiększyć jasność ekranu(ustawienia monitora). Możesz też troszkę manipulować kontrastem.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. Też poruszałem ten temat. Nie widać mgiełki :( , a nie chcę zmieniać detali.

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro tak to mam do Ciebie prośbę- wyślij tu w temacie screen jak to wygląda i podaj jakie masz ustawienia grafiki w grze. Będę mógł wtedy coś z tym dalej zrobić, bo w chwili obecnej nie mam zbytnio czym się sugerować. :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. Ostatnie edytowanie: 2 października 2016
  8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja jak ustawię wszystko na max, to szczerze też tak mam, że mgła jest ledwo widoczna i tylko w niektórycvh miejscach - granicy regularnej mgły nie widać :)
    obniż ździebełko parametry i będzie lepiej :)

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.