Mimesis a formacja gwiazdy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *Diabełek*, 23 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, przymierzam się do kupna mimesisa, odkąd latam zauważyłem że właściciele zazwyczaj latają na formacji gwiazdy, może mi ktoś wytłumaczyć jakie są korzyści z tego?

2. Ankalagon

Ankalagon User

10% dodatkowej szansy na unik

przy ataku statkiem mimesis
    80% ( ze statku ) + PP + 10% ( formacja )

plus inne atuty w szybkim ataku dotyczące dmg.

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2018
  3. Dzięki już rozumiem, a orientujesz się jak długo trwa ta "umka" która daje 80% szansy na unik?

4. Ankalagon

Ankalagon User

trwa tak długo jak długo masz osłony w statku. 5%( tutaj mogę się mylić ) schodzą na sekundę ( od wartości maxymalnej ) czyli im więcej masz osłon tym odejmowana "porcja z procentów " jest większa ( jak w przypadku formacji ćmy ) do tego musisz wziąć pod uwagę "jednak" jakieś trafienia graczy.

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2018
  5. Adalon

Adalon User

Umka "zjada" 10% osłon na sekundę a nie 5% - jeśli nie uzupełniasz osłon to wyłączy się po 10 sekundach, dlatego gracze sabują przeciwnika, alieny, własnego PETa, używają uzupełniania osłony z fabryki Hi-Tech aby wydłużyć umkę.
    Musisz tak dobrać ilość osłon abyś był wstanie wysabować je na bieżąco z lekkim nadmiarem, a jednocześnie aby obrażenia przeciwników ( smartbomby, kamikaze, miny , rakiety) nie były wstanie skasować Ci osłony na jedną salwę.
    Jeśli zmienisz konfę to umka jest przerywana.

MOD_TORO lubi to.
  6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.