Minimalne wyposażenie do solowania Cubikonów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hej ;)
    Jakie jest minimalne wyposażenie do solowania Cubikonów?
    No może nie minimalne ale żeby po prostu dawać z nimi radę?
    Uwzględnijcie wszystko jeśli możecie :D z chęcią się dowiem żeby wiedzieć kiedy lecieć chociażby spróbować ;)

2. Zależy z jakiej amunicji chcesz bić. Tzw. "stara fullka", najlepiej z aegisem lub solace'm spokojnie da radę, lecz z sabu i x3/x4. Aby bić całość z x2/x1 potrzebne będą już boostery, pełne drony z designami, lf4 itd.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

3. Raczej właśnie w starą fullkę bym celował ;) Mam parę LF-4 ale nie wszystkie. Więc po prostu coś co się leczy, konfa pod max dmg i walić z sabu a jak osłonki już nie będzie to x3/x4? Ile może mi zająć ubicie go w takim układzie i czy warto próbować farmić na nich urkę? Co do formacji do aktualnie posiadam tylko szkoleniową :( Jakąś możesz polecić do Cubikonów? Czytałem że romb jest dobry.
    Również pozdrawiam ;)

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Romb, pierścień i szkoleniowa są dobre do cubika, szczególnie w Twoim wypadku. Czas... zależy od amunicji i tego ile bijesz. Co do "farmienia"- W Twoim wypadku lepszym rozwiązaniem było by bić z kimś cubiki, bo mógłbyś używać gorszego ammo. ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. pl12356

pl12356 User

Zapominacie dodac cos takiego jak inni gracze,na dzien dzisiejszy nie ma znaczenia z ktorej firmy,wszyscy beda walic w ciebie jednakowo

6. Szału nie ma :/ Nie mam jeszcze nawet wszystkich dronów (nawet Apisa nie mam...)
    Zapasy amunicji jakieś mam z kociołka ;) Spróbuję może dzisiaj sobie ubić jednego. Napiszę jeszcze mniej więcej jaką konfe bym miał pod niego i może ułatwi doradzenie mi jakoś :D
    Statek Aegis/Solace (mam oba ale wolę Solace)
    8 irysów i każdy ma Havo (jeden z irków na 3 lvl ulepszony)
    10 LF-4 (w tym jeden Magma i drugi ten pod alieny) 8 ulepszonych na lvl 2 a niektóre na 3
    Reszta w dronach i na statku LF-3 (nie ulepszone)
    Osłony to tylko na statku BO2 (nie ulepszone)
    Formacja szkoleniowa
    Dodatkowo osłona na sepromie a rakiety na złotku + precyzja rakiet a rakiety to najlepsze za kredki albo dużo z kociołka mam PLT-2021
    Wyrzutnia na 2 lvl a rakiety ECO-10 (mam też Hellstormy ale troszkę szkoda) trochę (tak około 1700) SAR-02 to mogę używać razem z sabem do osłonki
    PET 15lvl i kamikaze 2 ale chodzi mi o zarabianie urki więc raczej odpada chyba że kupiłbym sobie premke ale na chwilę obecną nie mam premki ;)
    Jakby jeszcze coś trzeba dopisać to dajcie znać bo mi się wydaję że wypisałem wszystko :)

Niestety to prawda... Lepsi gracze którzy czyszczą całą mapę z cubików latając od jednego do drugiego pewnie nie dadzą ubić (no może w nocy...)

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.