Miny-zastoswanie itp

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JHM076, 15 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JHM076

JHM076 User

Witam ,mam pyt odnosnie min ale tych które zadaja dmg .Gdzie ,kiedy ,jak i na kogo je używać najefektywniej .Może ktos zdradzic mi swoje taktyki wojenne ? Bo kurna troche ich mam z eventów a zupy z nich nie bd gotował ,leżą i się kurzą :D Dzięki

2. podkładać na palce, kubikach :D nie mają raczej taktycznego zastosowania, chyba że miny emp ale reszta raczej do złośliwości służy ;)

3. Witam.

To może tak...
    Mina ACM-1
    do wygenerowania smartbomb, tego używać podczas walki "zbliżeniowo".
    Mina DD-M01-
    pociągnąć przeciwnika i zostawić mu niespodziankę.
    EMP-M01
    widzimy jakąś zaczajoną kropkę na mapce to można podłożyć delikwentowi i ciach na target :p.
    SAB-M01
    dobra jeżeli bijemy na ćmie. Zabiera część osłonek i szybciej docieramy do samego HP :rolleyes:.
    SL-M01
    Albo do ucieczki albo do spowolnienia szybszego statku by Nam nie czmychnął ;).
    Chyba na tyle.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

4. JHM076

JHM076 User

Oho no tak na kubiki się zdadzą chyba najlepiej .Thx :)

5. kris0211.

kris0211. User

ACM jeszcze do stabilek. Nieraz uratowało mi to życie (UFE wylatuje, lecę do portu, skaczę i stabilka - po skoku 1k HP :) Tak to bym padł)

6. Czempion

Czempion User

Jak dla mnie, miny nie mają szczególnego użytku. Jedynie spowalniająca, nieraz w coś takiego wdepłem i tak mi uciekali. Jeszcze ACM do stabilek i smartbomb, ale chyba nie takie jest przeznaczenie "min".

7. G.R.O.M!

G.R.O.M! User

To teraz ja ;p
    ACM oczywiście smarty stabilki
    SAB jeśli jesteś w niewidce i ktoś kubika bije wiesz podkładasz mine i ciach nie ma osłonki i bijemy ;]
    DDM- Jeśli ktoś ma np kraba i low HP po tej minie powinien zostać zniszczony lub na mega żylecie
    EMP - jeśli bijemy sobie kubiki co jakiś czas można postawić minę aby sprawdzić czy ktoś nie czai się na nas
    EMP również nadają się do wykrywania niewidek wlatujących na bazówke którą bronimy
    DDM - można nabić przeciwnika w butelkę podczas obrony bazy jak ? staje na sobie 5 statków wszyscy rzucają miny jeśli przeciwnik wleci NIE MA SZANS PRZEŻYĆ gdyż miny odpalą się jednocześnie (chyba że stabilka ;])

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Myślę, że wszystko wyjaśnione, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.