Misja Buffalo Bill

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .PAWEŁ10., 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

Witam, mam pytanko raczej do modów/adminów. Mianowicie czy misja podana w tytule będzie dostępna podczas następnej dominacji? (misja nie zostanie przerwana, chodzi o to, czy demanery za te pół roku czy ile, będą się liczyły do misji)
    Pozdrawiam

2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Ciężko powiedzieć. Powinny się zaliczyć ale czy tak będzie nie mogę zapewnić. Demanery mogą być inne lub już dominacji możne nie być. Przypuszczam ze zanim nawet dojdzie do kolejnej dominacji to wcześniej będą jakieś inne misje specjalne.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

3. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ehh, szkoda. Bo herkules to jednak coś. Cały dzień latam na demanery, ale dzisiaj mam tak słaby internet i w każdym porcie czeka koło 100 statków i przez cały dzień ubiłem tylko jednego z pięciu demanerów :(

4. TM_Robson

TM_Robson Guest

Dzisiaj każdy chce zaliczyć tą misje dlatego tyle ludzi. Postaraj się w grupie gdzie jest 8 osób będzie zawsze większa szansa na ubicie.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

jestem cały dzień w 8 osobowej grupie :( A może dzisiaj demanery latają do 24?

6. RUFUZ.

RUFUZ. User

Do której latają te demanery ???

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

do 21, ale mam nadzieję, że dzisiaj do 24 (oby!)

8. ArtenisS

ArtenisS User

czyli kolejny venet dla graczy ktorzy maja prawie wszystko :)

9. Goro^^

Goro^^ User

Przesadzasz, ja nie mam prawie nic ( 5 havo, 5 lf4), a zarobiłem na evencie 300k urki, 500k RB, 60k rakietek + klucze i energie.
    Moim zdaniem demanery biją na głowę hitaca.

10. ArtenisS

ArtenisS User

czyli masz duzo :) masz 4 LF4 ja mam ledwo 4 LF3 :) nie wsponme o desingach do dron czy statku :) ja jeste poprostu free fragiem na tym evencie kazdy bije :)

11. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ee hitac to do pięt nie dorasta. Ja z troszkę lepszym wypo (10 lf4 6havo zeus, apis) wbiłem 1kk rb-214, uri nawet nie liczyłem, ale wbiłem wszystkie drony z 7 na 12 lvl. 110k rakietek za 5 uri i tyle energii, że całą zete zrobiłem z nich + około 150 kluczy. DOMINACJA TO NAJLEPSZY EVENT

**XRYSIUX** lubi to.
  12. Szkoda że tego demanera ledwo co idzie doliczyć do misji, pól dnia biję i ani 1 :)

13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

już nie latają

14. SλώczγK

SλώczγK User

jak dla Ciebie może i najlepsze ale nie każdemu się udaje podnieść skrzynke z Demenera więc w mojej opinii Hitack jest najlepszy i to nie ze względu na losowanie nagród a na zarobek uri :p

15. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

trzeba mieć aegisa i refleks:D:p

16. Faktycznie co do refleksu się zgodzę

Ja tą i poprzednią misję dzięki sugestią Twoim i Goro^^ ( z moiego tematu ) zrobiłem w grupie 4 osobowej

A i jeszcze do solówki (oczywiście nie chcę nikogo obrażać :)) to nie wiem czy byś wytrzymał kilka sekund. Mam troszkę lepsze wyposażenie (golec saturn 45 lf4 16 lvl drony 16 lvl full havo)

17. Goro^^

Goro^^ User

To gratulacje :D Mówiłem, że się da :) Ja niestety nie zrobiłem tej misji. Jak już miałem czas to nikt nie mógł zdobyć bojko na MMO żebym mógł ją odbić. Wpadła przynajmniej ranga za demanery, złapałem 2 wczoraj, choć raczej czekałem aż w końcu ktoś bojkę zdobędzie.

18. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ehh, ja cały dzień latałem i tylko 1, bo miałem internet taki, że wszystko wczoraj zacinało :mad::confused:
    A do solówki (oczywiście nie obrażamy:p:D:p:D) to liczą się skille :p:D

19. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Brak aktywności od dawna, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.