Misja-event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika de^nekst^best, 11 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, podpowie ktoś w jaki sposób mogę dostać się do misji eventowej w której można otrzymać "projekt designu Legend A-Elite"? Nie widzę jej nigdzie, pozostałe 3 misje są na swoim miejscu.

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Dziwne akcje z tymi misjami. Niektórzy w klanie mają po 2 misje codzienne.. Inni po jednej.. Jedni mogli zrobić misje na abg od razu a inni musieli najpierw zrobić misje na miniona i szkody na hitacku.. Są równi i równiejsi :D

3. Proponujesz zatem najpierw zrobić pozostałe misje? :rolleyes:
    Miałem nadzieję że obędzie się bez zabawy w hitaca :/

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja aby odblokować misję na abg musiałam zrobić wszystkie 3 pozostałe. Sprawdz. Może to coś da. Bo jak napisałam do BP to mi odpisali że misja jest od 12 lvl :D (Mam 24)

de^nekst^best lubi to.
  5. no to gego sie niespodziewal bym po bp ze wzieli mnie do grupy tych lepszych bo ja odrazu mialem te misje na abg , moze chodzi o to kto ile dofinansuje bp ??

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie sądzę,żeby to miało znaczenie. Po prostu część osób przyjęła misje, potem był restart, który jak zwykle wszystko zmienił. I tak połowa mojego klanu musiała bić hitacka a druga połowa nie. Ja osobiście misji na Legende nie mam.

7. W sumie design wypadł z hadesa, także można temat zamknąć ;)

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.