misja na kubiki - problem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pancerniaczek, 17 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak mam zrobic misje na 20 kubikow? zawsze znajda sie gracze szybsi ode mnie

2. warrriat

warrriat User

Musisz szybciej zaznaczać

3. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

jemu chodzi o jakies 50 botow latajacych na kazdej x-6, nie zaznaczysz szybciej od bota

4. przykre to jest ze boty maja piorytet w tej grze ale jak je zaczniesz ubijac to bedziesz posadzony o PUSHNG to wlasnie spotkalo kilku graczy zgloszonych

5. bravo_20

bravo_20 User

Zgadzam się, to już jest dramat, już pomijając same boty.

kris0211. lubi to.
  6. czarnyjon

czarnyjon User

zawsze jak bijesz boty czy na x6 czy na palce czy na bitewnych zawsze nagraj 2 min filmik jak ubijasz boty wtedy masz obrone i cię nie posądzą o pushing ja tak 2 razy się obroniłem

7. aksysPL

aksysPL User

Te boty to żart. służą tylko jednemu celowi. Nawet nie chodzi o to aby te konta budować. Napiszę to co już wszyscy wiedza - te boty są po to by utrudnić "nieuczciwe zachowanie" innym graczom ( którzy robią misje przy pomocy botów). Przy okazji cierpią "uczciwi" gracze. BP nic z tym nie zrobi bo kasując jednych będzie musiało pozbyć się drugich, co jest sprzeczne z interesem BP.

8. jazon161

jazon161 User

masz racje
    masz racje ale nie wszyscy beda nagrywac filmiki na kazdej mapie przy obronie baz na przyklad padniesz z 5 razy i bedziesz posadzony o PUSHING tak spotkalo kilku graczy juz

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

nie jest to wątek o botach, a tym bardziej wątek dyskusyjny.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.