Misja "Pod ziemską flagą".

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Deesh-, 21 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Deesh-

-Deesh- User

Witam zastanawia mnie czy w tej misji trzeba ubić alienki koniecznie w zecie nr 2,3 czy mozna tez w dalszych? Bo postawiłem juz na baze drugą i się nieco martwię ze misja przepadnie. :(

2. To jest tak jak np. z dk na 1-6. Po prostu w misji trzeba zrobić to co w niej jest, a mapa, czy fala też są tam liczone. Czyli musisz np. 20 melter na mapie 2 i 3. Na forum jest napisane ile tego jest, dokładnie sam nie pamiętam, ale wiem, że trochę ich tam. Możesz zawsze robić te części kilka razy przy zetach.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. -Deesh-

-Deesh- User

Aha, czyli chodzi tu o fale 2 i 3 a nie o wrota nr 2 i 3? Dobrze rozumiem? :p
    EDIT: Znaczy tfu, nie fale, no ale np 2 pierwsze fale sa na mapie I, następne fale na mapie II itp?

4. Akurat chodzi o mapę przy zecie. Na początku masz infernal i to bodajże są pierwsze 3 fale, więc 2 i 3 fala odpada :p Masz tutaj pokazane wszystkie mapki (napis fale oznacza, że przed zmianą teleportu musisz pokonać te alieny co są w danej fali bez utraty życia, czyli 1 fala to 10 infernal i możesz wyjść z zety bez żadnej komplikacji).
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-wrota-galaxy-gates.2382/#post-7808

Ps. Fala nie oznacza numer mapki. Na obu mapach znajdują się te meltery. 2 i 3 mapa to bodajże tam są wszystkie meltery.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. -Deesh-

-Deesh- User

Ok wszystko już wiem, dziękuję, można zamknąć :)

6. Zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.