Misja specjalna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SuSzAk, 11 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SuSzAk

SuSzAk User

Witam,

dziś robiąc misje na 300 sibelonitków coś mi powiedziało: "przeczytaj opis" xD
    Nigdy tego nie robię, ale przeczytałem a tam, jeśli ktoś nie czytał, takie coś:

Czy wie ktoś coś więcej na ten temat, bo rano nawet BP nie wiedziało o co chodzi xD

Nie wiem czy warto tracić czas na UBA, więc pytam może ktoś to już sprawdził i wie co skrywa się pod "stosem nagród".

Pozdrawiam.

2. pewnie się pomylily pewnie z nerwów
    pewnie chinczycy pewnie a zreszto :D

3. to co widze to w tej misji masz do ubicia 300 wiatrakow :D
    zapewne kryje sie cos wiecej za ukonczenie wszystkich misji z serii uba eventowych

4. Adzeus

Adzeus User

Wystarczy ubić 300 sibelonitów i masz po misji xd

5. SuSzAk

SuSzAk User

To wiem, zrobiłem tą misje tylko ciekawi mnie czy faktycznie po wygraniu 50 walk w UBA jest jakaś nagroda dodatkowa, a nie mam aktualnie czasu żeby to sprawdzać :/

6. Nic nie wypada... :(

7. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Gratuluję samozaparcia i wytrwałości :) - chciałem poświęcić swoje prywatne konto i czas aby rzetelnie odpowiedzieć SuSzak'owi na pytanie, jednak po 15 walkach już czułem, że nie dotrwam. Zatem jeśli to co napisałeś jest prawdą to wystąpił po prostu błąd w opisie misji - zatem do wykonania zostaje ubicie 300 sibelonitów :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

8. Jedyne 3 godzinki, kilkadziesiąt stabilek i cierpliwość... Przy okazji dozbierałem przynajmniej na kolejną radarówkę.
    Odnośnie misji - według support'u jest to błąd w opisie misji. Na pytanie, czy będzie taka misja i czy będzie te 50 walk uznane, otrzymałem standardową odpowiedź - że indywidualnej nagrody nie mogą przyznać, a jeśli zostanie podjęta taka decyzja o przyznaniu się do pomyłki, to zaliczy to wszystkim graczom. Zatem jedyne co możemy zdzialać, to liczyć na to, że uznają te walki :)

PS. Sibelonitki zrobiłem przed Areną :D

9. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Hmm... Myślałem, że w trakcie misji Arenę robiłeś i to dlatego miałoby szansę zadziałać na zasadzie "ukrytej misji". Ale każdy się może pomylić - najprawdopodobniej to błąd opisu :)

10. SuSzAk

SuSzAk User

Dzięki wielkie za sprawdzenie, mam nadzieję, że nie miałeś innych planów, tylko po prostu chciałeś urozmaicić trochę grę ;)

W takim razie:
    MIT OBALONY :D

I proszę MODa i zamknięcie ;)

11. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Na życzenie - zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.