Misja specjalna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ✞GHOST☠RIDER✞, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ludzie nie wiem co się dzieje z misją specjalną "Szczęście myśliwego" - Zniszcz Demaner Freighter - ja już nie wiem jak go ubić żeby zaliczyło mi go do misji. Walę go jak mam celownik na biało, to rozumiem nie zalicza mi go do misji, ale walę go jak mam celownik na czerwono do samego końca i też nie zalicza no to w końcu nie wiem jak go ubić żeby mi zaliczyło.

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

musisz go zaatakować jako pierwszy

3. Goro^^

Goro^^ User

Gra się buguje, jak się teleportujesz na inną mapę, to jest niby czerwony, ale nie jest twój.

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie. Czerwony jest często, ale zalicza TYLKO I WYŁĄCZNIE jeżeli zaatakujesz jako pierwszy - potwierdzone, bo tę misję już skończyłem

5. Goro^^

Goro^^ User

Wiem, piszę o możliwości. Zalicza do misji, wtedy gdy jest twój i dostaniesz za to rangę. Ja mam np. 25 zaliczonych.

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

oo ja raczej dolatuje później i mam może 15 zaliczonych, ale normalnie tytuł "władca siedmiu galaktyk" itp. :p

7. Czyli ta misja jest praktycznie nie do wykonania co 1 godzinę 3 demanery- jeden na 1-3 drugi na 3-4 trzeci na 2-4 - kto go pierwszy zaznaczy ma zaliczonego, trzy osoby na godzinę na wszystkich graczy, to gorzej niż ciągle opisywany problem z misją na ubicie BATKA na 5-3 ludzie to jest chore - pierwszy raz to piszę na forum - bo zawsze się dziwiłem ludziom jak pisali że mają problem z ubiciem BATKA - TERAZ BATEK JEST BEZ PROBLEMU DO UBICIA

8. Goro^^

Goro^^ User

Weź załóż grupę i w 5 osób czekając na porcie macie sporą szansę, że ktoś z was kliknie pierwszy, a zaliczy 5 osobom.

9. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

jakoś inni mogą, to ty też możesz. A poza tym, ktoś ci kazał robić tę misję? Jak nie potrafisz szybko zaznaczyć aliena to już twój problem:p

10. Pawełku jeżeli twierdzisz że nie umiem zaznaczyć aliena to możemy się sprawdzić w zaznaczaniu przeciwników - czyli na solówkę między nami, jak latasz a PL3 - a jak nie to udowodnij mi jak zaznaczasz będąc sam bez grupy i 30 innych statków jako pierwszy, to ściągnę czapkę i ukłonię się przed Tobą. w tygodni między 19:30 a 21:00 ( 4- Demanery) , a ja zaczynam latać od 19:30 więc pokaż mi jak to zrobić MISTRZYU !!!

11. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

PL3? Przecież tam gra 5 osób na krzyż:p Ja gram na Globalu 3 i to działa tak, że musisz popatrzeć gdzie się pojawia. Np. Najpierw na 1 - 3, potem na 2 - 4, potem na 3 - 4. Czyli na następny raz ustawiasz się w portalu na 1 - 3 i masz myszke na środku portalu i jak wyskoczy demaner to go bijesz i gotowe. I nie musisz się bulwersować.
    P.S Czekam na ukłon bez czapki:D:p

12. Goro^^

Goro^^ User

Jesteś chyba z MMO, tak?
    To ja nie będąc w grp, między 19-21 złapałem 2 demanery, więc się da. Może mnie nawet widziałeś. Trzeba mieć reflex i RB, inaczej marne szanse. Ja klikam od razu jak zobacze komunikat i zazwyczaj jest mój, chyba że ktoś mi podleci pod kursor.

13. Nie musisz mi tłumaczyć jak zaznaczyć aliena, ja to wiem, ale pokaż mi jak to robisz w godzinach 19:30 -21:00 jak masz możliwość ubicia 4 Demanerów i sam jesteś bez grupy, a na oczku jak sądzisz "5 osób na krzyż" czyli na globalu 3 - 5x30 stoi 150 statków i zaznaczasz jako pierwszy. Na PL3 stoi ok. 30 -40. Jaki pokażesz mi film jak to robisz to masz czapkę z głowy i ukłon.

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
  14. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

kurcze, to naprawde nie jest takie trudne:p A przy porcie nigdy nie stoi 30 statków, bo oni dolatują potem. A poza tym to nikt nie powiedział, że robię to o 19:D A kolega u góry napisał, że się da ;) Więc wystarczy trochę cierpliwości i gotowe, nie ma co się obrażać:p
    A i jeszcze do solówki (oczywiście nie chcę nikogo obrażać, po prostu mówię:p) to nie wiem czy być wygrał:D

I kończmy kłótnie, to jest możliwe, tylko potrzebna jest cierpliwość:D:p:);)

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
  15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat nieaktywny od dawna, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.