Misja Specjalna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SλώczγK, 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SλώczγK

SλώczγK User

czy robił już ktoś tą misje z nagrodą 1 herculesem? czy te 5 Demenerów zalicza normalnie jakbyśmy cubika bili czy tak samo jak wczoraj trzeba jako 1 zacząc bić bo nie wiem czy się za to zabierać jak będzie znowu problem z demenerami ? :p

2. Goro^^

Goro^^ User

Jak się przejmuje boje dominacji? Ja tam stałem i mi nie zaliczyło.

Misja ciężka, ale zawsze jak nie uda się jej zrobić teraz to można ją przetrzymać :D Za kilka miechów jak będzie następna edycja, na pewno nie będę miał jeszcze full herc xD

3. SλώczγK

SλώczγK User

w sumie racja ale przydało by się chociaż 50% jej wykonać żeby za kilka miechów mieć mniej do zrobienia jeśli faktycznie można ją zostawić :D
    no niestety zrobić się jej dzisiaj nie da dali taką misje akurat w niedziele gdzie peeełno ludzi i nawet bojki się nie da przejąc ehh szkoda słów ;)

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2015
  4. FURION606

FURION606 User

trzeba zaznaczyć jako pierwszy demanera lub zebrać parę osób do grupy i niech po dwóch stoi na na każdej mapie gdzie wyskakują alieny i jak zaznaczy do dolatujesz skokówką i w niecałe dwie godziny ubije się te 5 alienków do misji

5. SλώczγK

SλώczγK User

z banem na czat 30 dni to nie wykonalne heh:oops:

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.