Misje specjalne na ubery

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow731, 19 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shadow731

shadow731 User

Witam

Czy przyjęte misje specjalne na uber piratów będą dostępne do ich ukończenia?

2. Tak :) Nawet jak event sie skonczy mozesz je zrobic

3. MOD_Moth

MOD_Moth User

Jeśli będziesz w stanie je wykonać to tak, możesz nawet po zakończonym evencie. Sytuacja się zmienia jeśli np w misji trzeba zniszczyć statki obcych dostępne podczas evenu. Wtedy aktywna misja nie zniknie ale nie da się jej dokończyć.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

4. shadow731

shadow731 User

mam do ubicia jeszcze 13 uber baracud i nie wiem czy zdaże :(

5. Ghost_User

Ghost_User User

Misje pozostają po wyłączenie eventu. Ja czekam aż się skończy i wtedy wylecę bić ubery (myślę że mogę ubić UberKristalloba albo UberAnnihilatora, ale teraz przyleci jakaś UFE i mnie ubije).

6. shadow731

shadow731 User

a które konkretnie statki "znikną"?

7. poland102

poland102 User

w tym przypadku nie znikną; MOD miał namyśli jakieś inne misje np ubij demanera podczas eventu demaner`owego;
    misja po evencie Tobie nie zniknie ale demanera nie już nie będzie i misji niedokończysz.

8. shadow731

shadow731 User

dążyłem, temat do zamknięcia :)

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.