misje specjalne

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SzybkoStrzelnyJażąb, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanko, czy jeśli nie zrobiłem misji specjalnej w danym dniu to ona przepada? bo kilka dni ich nie robiłem a postanowiłem dzisiaj zrobić i miałem tylko 2, łatwą i trudną bo wypełnieniu ich więcej nie ma:c

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Niestety misję przepadają jeśli chodzi o misję zimowe ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. to nie za ciekawie;/ a chociaż były tak słabe jak poprzednie czy cos ciekawego mnie ominelo ?

4. Wszystkie takie same, czyli do luftu. Nic wielkiego Cię nie ominęło. Parę setek uri raptem jeśli już.

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2015
  5. -Yang-[]

-Yang-[] User

Misje są do bańki - ta trudna - może być trudna dla kogoś z 5 LVL co najwyżej. Ja się loguję codziennie, ale nie zawsze robię obie czy w ogóle te misje bo są żałosne.

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

trudna misje ograniczal level bo nie od razu na pallke sie poleci :p misje robilem poki sie wrota nie pojawily bo nie mialem pewnosci czy mi wyskoczy misja na nie ;) po zrobieniu wrot nie przyjalem zadnej specjalnej misji :D

7. Witam wszystkich dzisiaj kolejny problem z misjami a mianowicie nie moge przyjąć misji 17 i 18 mimo że poprzednie wykonałem co robić?:c

8. Jak najedziesz na daną misje masz napisane czego dokładnie Ci brakuje przy misji.
    Ps. Misje znikają zaraz 24h po jej dodaniu, więc jedynie możesz zrobić jak masz wziętą jedną misje, to możesz ją cały czas robić, do końca czasu.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

mi juz nawet nie pokazuje ze sa misje specjalne chyba przez to ze zadnej nie robilem od czsu zrobienia wrot :d ale i tak slabo placili :d

10. *ASLAN*

*ASLAN* User

Aja mam takie mało pytanko które zamieszczę tutaj by nie otwierać nowego tematu a więc czy za wykonanie wszystkich trudnych jak i łatwych misji będzie jakaś dodatkowa nagroda ? bo do tej pory z nagrodami za nie same szału nie ma :)

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nic nie wiadomo na ten temat.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Zajrzałem do misji specjalnych ukończonych (rok albo 2 lata temu). Czy w tym roku bedą "misje zimowe - finał (łatwa i trudna)". Pamiętam, że odblokowywało ją po wykonaniu min. 3 z 4 misji specjalnych.

13. -dshh14-

-dshh14- User

TAK mi juz pokazalo

14. =Aspazja=

=Aspazja= User

Interesujące spostrzeżenie.Mam 19 lvl,a żadnej zimówki nie zrobiłam,bo większość za trudne.Nawet te niby łatwe - żadna misja na mapie wroga nie jest łatwa,dlatego ich nie robiłam i nie zrobię.

15. W takim razie czas wziąć kilka lekcji od Yanga. :p

16. Vito34

Vito34 User

ja robie misje specjalne po kolei każdą i nie odblokowało mi żadnej misji finał

17. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

mi tak samo, nie widzę żadnej finałowej.
    dshh14 chyba myli specjalną z finałową. Specjalną mi wyświetla, finałowej (jeśli jest) nie.

18. Nie ma żadnej finałowej misji. Są tylko popelinowe. ^^

19. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

szkoda :(
    oszczedzają na nas...:oops:

w zeszłym roku za łatwą finałową bylo:
    - 5k uri
    - 2 cdd
    - 2 klucze
    - 2x kupon na skok i naprawe
    - 6kk kredek

za trudną:
    co samo co wyżej + 2,5k uri i 3kk kredek

20. -Yang-[]

-Yang-[] User

Jak Ty z 19 LVL nie jesteś w stanie zrobić tych beznadziejnie łatwych i bardzo mało opłacalnych misji to może zacznij grać w jakąś inną grę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.