Opinie Misje specjalne

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ***basia***, 4 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bardzo dziękuje za misje specjalne których nie mogę wykonać gdyż nie mogę nawet ich włączyć Pozdrawiam

tomasz371 lubi to.
  2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przenoszę temat w odpowiedni dział ;)

Prawdopodobnie nie masz wolnego slota na misje specjalną. Na te misję jest zarezerwowany tylko 1 slot.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. ATB

ATB User

Kożystając z okazji ze ktoś już sie upomniał o jakieś problemy z misjami pozwole sobie dodać coś od siebie(również w kwestii misji) ;)

Prawdą jest to że misji faktycznie nie można właczyć w moim przypadku "Odbiór towaru"(mam wolny slot),pozostałe natomiast bez zarzutu,tylko ta jedna.

W przypadku normalnych misji nie zalicza mi golców oraz nie wiem jak zrobić misję na 1mln uszkodzeń(stek kłamstw).Jest napisane żeby zrobić dmg na statkach ale jednocześnie nie można uszkodzić żadnego gracza...Czyżbyśmy mieli do czynienia z nowym kotem Schrodingera?

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2016
  4. W tej misji zapewne chodzi o uszkadzanie frachtowca demanerów, tylko ktoś strzelił babola w tłumaczeniu :D

5. tomasz371

tomasz371 User

mam ten sam problem i mam wolny slot

GeniushGames lubi to.
  6. ##LOLEK##

##LOLEK## User

nawet nie robie tych misji nagroda mnie powala 300 400 uri zrobie tylko tą jedną co jest z niej 100 kliknięć

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

dla ciebie tp tylko 400 urki ale sa pewnie tacy co szybciej zrobia taka misje niz np ubija sami 3 dk

8. Misje "odbiór towaru" oraz "ciężar gatunkowy" nie chcą się przyjąć, proszę o naprawę.

9. Czarny

Czarny User

Event trochę zaniedbany pod kontem misji. Nie wiem czy osoba która wymyśla te misje ma w ogóle styczność z ta grą bo np czas 3 minuty na precyzyjne zaliczenie wszystkich punktów to trochę mało nawet dla kogoś z ful speedem tartarusem a przecież to mają być misje dla wszystkich. Ponadto bonusy w kalendarzu adwentowym nie pokrywają się z informacjami zamieszczonymi przez administracje forum np door 11 - forum goliat x a gra http://darkorbit-22.ah.bpcdn.net/do_img/global/layer/xmasCalendar/door_11_open.png klucze za to goliat x znajduje się w door 24 :) wiec nie wiem kto podaje wam te informacje;). Mało tego niezgodność jest takze w innych okienkach i opisach. Wiec pozdrawiam moda który dodanie niesprawdzone informacje.

Ghost_User i GreenTimePL lubią to.
  10. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

mam nieodparte wrażenie, że informacje podaje translator, który zasysa teksty na forach obcojęzycznych :)

11. Misji owszem nie da się przyjąć ale to żadna strata w sumie :D

12. Ja nie mogę przyjąć 5 misji specjalnych , slot mam wolny klikam nawet 1000 razy i nic, super event nie ma co...

13. Bardzo prosto wlatujesz w promieniowanie i 3 minuty zostajesz w nim :)

14. Adalon

Adalon User

Jest 6 misji 1-dniowych które powinny pokazywać sie naprzemiennie (3 na boksy, z andkami, z batkami i z kryśkami.) Codziennie można przyjąć jedną z nich, błąd polega na tym że widać też 5 pozostałych, których nie da się przyjąć w danym dniu.

15. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności zmykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.