Misje

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika mm70_9, 2 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mm70_9

mm70_9 User

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Dzisiaj, około godziny 10:00 odbędzie się synchronizacja z kilkoma poprawkami w tle, oraz:

• Warunki misji zostaną dostosowane tak, że wszystkie misje, które wymagają zabicia X liczby poszczególnych statków, zostaną zaktualizowane do zabicia X liczby dowolnych statków.

Wasza Ekipa Darkorbit​
    ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.
    NIKT z ekipy Darkorbit nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!

A więc pytanie czy dotyczy to wszystkich misji na wrogie statki ? Np mam ubić po 200 citadel, aegis, spearhead i bije byle co byle łącznie 600 i mi misję zaliczy ? Dotyczy misji nowo rozpoczętych czy trwających też ?

Biję wszystko i nic się w misji nie zmienia a znalezienie aegisa do ubicia graniczy z cudem

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2020
  2. izi932

izi932 User

Coś w samym ogłoszeniu jest nie tak. Napisała że dzisiaj o 10 bedzie ta ich śmieszna synchronizacja. A wstawiła to po 13. Wiec jak zwykle nieprecyzyjne informacje podaje nam nasza ekipa. Pomijam sam fakt ze w misjach sie do tej pory nic nie zmieniło a przecież od tej 10 mineło juz pare godzin

-dshh14- lubi to.
  3. Na angielskim forum jest napisane, że jutro o 10 :D więc pewnie jakiś błąd w tlumaczeniu

4. Cupak

Cupak User

zmieniliby na dowolne alieny bo to i tak za dużo zachodu :rolleyes:

kris0211. lubi to.
  5. Chyba z konia spadłeś xD ale rozumiem taki troll :D

6. mm70_9

mm70_9 User

Czyli to nie dziś tylko 03-12-2020 jak piszą na innych forach... jedni piszą że dotyczy wszystkich statków a na tureckim że niektóre i bądź tu mądry. Pożyjemy zobaczymy

7. Cupak

Cupak User

czemu zaraz troll, jaka jest różnica między autopilotem a NPC ? [​IMG]

8. izi932

izi932 User

W sumie ciężko jest rozróżnić dni tygodnia w innych językach. Dlatego nie ma co brać polskiego forum na poważnie No tu wiecznie coś się niezgadza

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

tak, dzisiaj 3.12. Przegapiłam maila, że jest aktualizacja przeniesiona na dzisiaj :)Co do statków, nie wiem. Otrzymaliśmy tylko taką informację

10. mm70_9

mm70_9 User

Ok zmieniło się z konkretnego modelu statku na zniszcz statek przeciwnika. Zaraz będę sprawdzał...

=†Fдjд†= i TL_Eviana. lubią to.
  11. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Czy ta zmiana wejdzie na stałe czy tylko na jakiś określony czas ??

12. Ankalagon

Ankalagon User

Na moje oko na stałe.

Poleć tę stronę