Mniej designów, więcej nowości!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 14 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

Piszę w dniu, gdy zaczęła się akcja "Dzień Prometheusa". W przeciwnieństwie do wielu innych akcji, nie dodaje ona żadnych nowych alienów (Hitac, Parasite Tide czy Zamieć dodawały nowe alieny - po kolei : Hitac, Gygerinów i Skolle) tylko... nic nie robiące designy za prawdziwe pieniądze i strasznie nieopłacalnego Irisa w Montowni. PO CO?! Do czego są pomysły na nowe alieny, dodatki czy nawet mapy? Nie piszcie od razu "Ostatnio było za dużo nowości, niech zostanie jak jest". Nic nie oczekuję teraz, tylko chcę, aby gra się rozwijała (nie chodzi mi o totalną przebudowę jak to było przy powstawaniu DarkOrbit Reloaded) - raczej o nowe mapy z silnymi alienami (weterani mają się gdzie podziać i wykorzystać hity w wysokości 200 000, a nowi gracze będą się szybciej rozwijać), nowe CPU i dodatki (to swoją drogą) i mniej statków i nic nie robiących designów. Ile osób odchodzi z nudy? Nowości = więcej graczy. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Powtażam : Nie piszcie od razu "Ostatnio było za dużo nowości, niech zostanie jak jest". Nic nie oczekuję teraz, tylko chcę, aby gra się rozwijała.

2. Jeśli wierzyć forum pojawiła się informacja że DZIEŃ PROMETHEUSA w tym roku będzie podobny jak rok temu ( jednak nie ma skrzynek bonusowych oraz zniżek no chyba że rzeczy za PLN-y to zniżki :p ) więc nie rozumiem czemu wyciągasz brak alienów ;)
    Co do dresów zgadzam się można dostać oczopląsu i trudno się na cokolwiek zdecydować xD
    Zgodzę się że z płatnościami przeginają. Kusi mnie jedynie pakiet skórek narodowych do championa ale szkoda kasy :D
    Co do Irisa żeby go złożyć potrzeba 2xNano-kondensator 40k uri i Procesor hybrydowy za 40k uri razem 80k ...
    Ale weź pod uwagę że jest to tylko alternatywa na stworzenie irysów :)
    Możesz kupować je za uri
    Możesz licytować na aukcji za kr
    A jeśli masz dużo części w montowni które wpadają z co 4-5 skrzyni i leżą a chcesz złożyć nikt Ci nie broni
    To jest tylko możliwość nie przymus żeby sobie go produkować

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

bylo na angielskim forum ze zarowno tot na halloweenjak i prometeusz beda podobne do zeszlorocznych zeby programisci mogli skupic sie na zimowym evencie na ktorym mysle niespodzianek nie zabraknie i bedzie to jedenz lepszych eventow w tym roku. jedynie brak przecen w sklepie i na gg slabo wyglada ale moze sie to zmieni

4. Na polskim też była informacja ;)
    No widać jednak nie jest podobnie :/
    Liczę na coś więcej niż tylko Cross Serwer i kalendarzyk co rok taki sam xd

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

beda demanery wrota urodzinowe w koncu to 10 urodzine DO wiec nudno raczej nie bedzie

6. Ghost_User

Ghost_User User

Nie słyszałem o wcześniejszym dniu Prometeusza, ale przyznaje się do błędu. Też mam nadzieję na ciekawy event w tą zimę. Ale zdania nie zmienię : gra stanęła w miejscu z dużymi nowościami (kiedy ostatnio był nowy, zwykły alien, nowa mapa, nowe wrota?), tylko spamią designami i płatnościami.

7. Wrota były rok temu jakoś w tym czasie a zowią się Kuiper :D w nim były nowe alieny i na mapie x-1 i x-2 pojawiły się jakże mocne alieny xD

8. TUROK

TUROK User

Dodadzą wam nowe designy do kupienia, zrobienia w montowni :) To podstawa w tych czasach. Oczywiście mowa o tych super desach Ocean, chimera, legend, posion itd. Czy aż tak ciężko zrobić coś innego niż te śmieszne, nudne, okropne designy ? Dodać nowy z 10 % pd poważania ? Specjalny design do alienów ? +40 % więcej dmg na alieny, - 60% na graczy ? pomysłów jest wiele, tak samo nowe mapy z Super uber alienami... Bazy mogli też ulepszyć 10 krotnie .. Coś zrobić, by trzymały się dłużej niz 1 h. Oczywiście też specjalny sezon zimowy( jak zwykle designy do dronów, statków, peta)

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

zobaczymy moze sie cos zmieni w przyszłości. najgorsze ze zadnych promocji w sklepie nie ma bi nowym graczom takie promocje by sie przydaly

10. Tak przydadzą się nowym, lecz bardziej skorzystają starzy wyjadacze. :)

11. Najbardziej skorzystają CI którzy są przygotowani na promocję bo nowy gracz i tak wyda to co zarobi czy jest zniżka czy jej nie ma :)

12. TUROK

TUROK User

Dziś promocja i 2x nagrody z wrót GG ^^ (20 % zniżki) :D. Nareszcie jakaś super promocja :). Aż chce się wejść i poklikać w GG.

13. Ghost_User

Ghost_User User

Rok temu...

No właśnie... Widać, że te super designy są robione na szybko i bez pomysłu... Są tematy z pomysłami na nowy statek (nowy, ciekawy statek, a nie nudne designy), nowego aliena, nawet na nowe mapy. Niektóre pomysły są bardzo fajne, ale oni wolą dodawać designy, których nikt nie kupuje...

14. Diabeł

Diabeł User

Tartarusa dodali i tylko czekać na Mimesis ☺☺

15. Alfa.Star

Alfa.Star User

mimesis podobno 2 kwartal 2017

16. Nie widzę sensu dodawania kolejnych statków.
    Wczoraj nie dało się nawet dk ubić we wrotach bo ciągle wyrzucało z serwera ( nie tylko PL3), a tutaj nowe statki, nowe funkcje typu cross server. Pytanie na co to komu skoro podstawowa wersja gry ma wiele błędów, bugów i braków? :)

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

wiesz mi tam brakuje pvp 50 vs 50 jak to dawniej bywalo. co do nowych statkow mi obojetne ale to co jest teraz jest ok. na naprawe bledow nie maja czasu bo robia te kolorowe dresy zobaczymy co dalej bedzie.

18. Nie wyobrażam sobie na pl3 na jednej mapie 100 osób :). Nie te czasy gdzie na samym palladium było po 300+ statków...

19. Alfa.Star

Alfa.Star User

czasy sie zmienily to fakt ale ja tam wolalem tamte czasy gdzie te statki byly niz obecne czasy i 1-2 statki na mapie

20. -gustaf-

-gustaf- User

Zebys czasem sie nie zdziwil , bedzie kiszka jak zwykle a moze jescze gorzej.
    Stanela w miejscu to malo powiedziane , raczej sie cofnela.Misje beznadzieja ani urki na tym nie zarobisz a nawet slabe flaxy nie poexpia z nagroda 80 powazki.Taka zapchajdziure wstydzibym sie nazwac eventem.Taki pseudoevent jak dla mnie moglby trwac przez caly rok bez jednego dnia i nawet bym go nie zauwazyl.Tylko gracze z topki moga miec powod do zadowolenia bo nawet nie straca na ammo ubijajac dziesiatki statkow graczy ktorzy zamiast rozwijac konta zachwyceni sa nic niewartymi dresami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.