Mniejsze DMG i pudła ( Ogólnie bład z CAŁYM PP)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †Rafcio†™, 24 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak jak w temacie, jest mniejsze DMG i częściej wchodzą pudła. Mają to wszyscy którzy mają PP. Do MODów i reszty, przekażce to wyzej aby zaczeli sie interesować tym błedem z PP bo pudła są od paru miesiecy a nie chce , aby zmniejszone DMG też bylo przez pół roku.

2. No ja też nie raz miałem obniżone dmg i też doszedłem do wniosku że to wina profilu. Ale tak się działo gdy zmienialem statek i wystarczylo się przelogować. A z tymi pudłami to naprawde masakra. Czasami gościu ma końcówke hp a ty całego czołga i nawalasz w niego i ciągle pudła i jeszcze zdąży ciebie ubić. Dobrze by było żeby ktoś coś z tym zrobił.

†Rafcio†™ lubi to.
  3. Z tym zmienianiem statku tez jest blad i nie naprawiaja go juz od ponad roku, bo po co .. Ale teraz mniejsze hity wchodza nawet bez żadnej zmiany statku itp. Pudła już są od paru miesiecy, mniejsze DMG po zmianie statku już od ponad roku, a teraz te mniejsze hity mają też zostac na kolejny rok? BP serio ja nie rozumiem czy oni nie potrafią tego zrobic czy mają to gdzieś. To jest żałosne

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.