Mniejsze DMG

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤»-Bleeding^Frog-«¤, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Napisałem do pomocy technicznej w sprawie mniejszego DMG:
    Witam!
    Ostatnio zauważyłem, że DMG mego konta jest słabsze niż innych graczy
    posiadających to samo wyposażenie, serprom w laserach, ulepszenia, formacje oraz
    PP. Czy jest to błąd pokazywania dokonywanych szkód jakie wyrządzam(sprawdziłem to
    kilka razy, aczkolwiek jest to możliwe), czy może moje konto ma przez pomyłkę
    około 5% mniejszy DMG ? Proszę o naprawę tego błędu.

Odpisali mi:
    *CENZURA*

Tak więc zwracam się do was o pomoc.

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2015
  2. warrriat

warrriat User

Może design inny albo koledzy maja bostery, po drugie wartość dmg się wacha ja raz potrafię strzelić 36k a raz 44k.

3. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

a czy brałeś pod uwage PP? bo to też robi różnice. poza tym design, formacja dronów też ma znaczenie, nie wspominając już o boosterkach

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

bosterki na dmg bierzesz pod uwage?

5. Witam.Osobiście znam belnding foroga.Gra on juz ponad 7 lat i ma SFE więc wzioł wszystko pod uwagę.
    Pozdrawiam Cm Forum Pozdro ziomek :)

6. Ale tu cisza... No to zamykamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.