MOD_JD

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika MOD_JD, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_JD

MOD_JD User

Sorki że się tak wcinam w waszą polemikę, były takie misje ale daaawno temu, w ogóle kilka rzeczy ze starych czasów bym przywrócił gdyby była taka możliwość.

2. Które na przykład ?

3. MOD_JD

MOD_JD User

Brak CPU skokowego...znowu by się działo na bitkach :)

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

W takim razie musieliby zlikwidować jeszcze skakanie halami bo tym sposobem też sporo czasu i latania przez bitki się zaoszczędza ;)

5. MOD_JD

MOD_JD User

Dlatego napisałem tak jak było kiedyś...chcesz na drugą galę to musisz bitki przelecieć.

6. U mnie na GE tylko 4-4 świeci pustkami, gdy nie ma kosmicznej piłki. Na pozostałych bitewnych jest zawsze co robić.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

I to było wtedy super, chociaż z drugiej strony nie potrzebna strata czasu ;P

Ganiać osoby co "zbierają" boxy ? :p

8. MOD_JD

MOD_JD User

Proszę Cię, lubie powalczyć... czasem ubić, czasem paść...wtedy gra ma sens, latać za niewidką i ubijać... sporadycznie, ale nie cały czas...mapy pustkami świecą, a gdzie te czasy, pełno graczy że problemem było znaleść dk wolną.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ja nie mówię, że nie lubię walczyć bo na tym gra polega :p Tylko, że po takim czasie wygodnego skakania zamiast latania przez bitki na 2 gale ciężko by było się odzywczaić :p Łatwo się do łatwizny przyzwyczaić a gorzej potem z tego zrezygnować ;)

10. MOD_JD

MOD_JD User

Coś kosztem czegoś... nie byłoby już tak łatwo skakać po mapach to i więcej graczy bo się widziało bo by musieli latać a nie skokami wszystko.

11. Wasze problemy nie są moimi problemami, także odpuszczam rozmowę. :D

Powiedzcie lepiej, ile wynosi dziś zniżka w klikatorze. :rolleyes:

12. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

12 procentów :D

13. Słabo. Niektóre piwa mają więcej. :D

14. MOD_JD

MOD_JD User

Jak je ze spirytusem mieszasz to tak jest...

15. Ale nie musisz tego publicznie rozpowiadać. :cool:

16. MOD_JD

MOD_JD User

ups... wydało się...trudno, teraz trzeba to wypić :p

17. No to smacznego. :D

18. MOD_JD

MOD_JD User

Dziękuje, chcesz dołączyć?? Mam coś specjalnego...sam robiłem :), przegryza sie już od roku

19. Nie lubię wynalazków. :rolleyes:

20. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Ja nie widziałem :D Tak to bym spamował :D

Pamiętaj ;) Grałem wtedy jako dziecko ;)