MOD_M4

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika MOD_M4, 28 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trochę poeksperymentowałam :cool: Niestety, nawet i to nie pomogło :confused:

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Hmm, więc może instalacja DirectX pomoże. Osobiście mam DirectX12 i TS działa :oops:

3. Jest zainstalowane Direct X, posiadam DirectX11 i śmiga na konkurencyjnych Bigpointowi grach :p
    Największa bolączka z tym błędem jest taka, że na TSie nie mogę wstawić zdjęcia jako awatar

4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Ważne, że działa:)

5. W sumie racja :D Jednak postanowiłam na stałe przesiąść się na DSa :p

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kwestia tego na jakim komunikatorze klan działa :D
    U mnie nie wyobrażamy sobie przejścia na coś innego niż TS :p

7. Na DSie przynajmniej o wiele szybciej i bezpieczniej przesyła linki :cool: i powiadomienia się pojawiają :rolleyes: Jeszcze do tego cała wariacja ikonek :p

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Ja jestem graczem starej daty :p Jeszcze na TS2 się gadało

9. Czasy pewnej morskiej gry pirackiej od Bigpointu mi się przypominają :) Tam TS2 to był standard, hi hi ^^

10. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

M4 staruszku :D też pamiętam czasy TS2 :rolleyes:
    Mowa o Seafight? :D

11. Tak :rolleyes: Jeszcze do dziś pamiętam te odgłosy wydawane przez program: "Member joined", "Member left" :D

12. MOD_MIKUS

W seafight ogółem grałem może z 2h jakieś 7 lat temu ;)

13. Bardzo mało :p Seafight to była pierwsza gra Bigpointu, w jaką kiedykolwiek grałam. Kiedy jednak wprowadzili coraz więcej rzeczy za perły (talenty, pokłady, ulepszanie) oraz zmienili pergaminy, dałam sobie spokój :D

Jedna fala na pergaminach do wykonania w 2 godziny a po pergaminie następny pergamin :rolleyes:

14. MOD_MIKUS

Zbyt wiele mi to nie mówi, oprócz tego że wszystko stało się bardzo czasochłonne :)

15. I dlatego przesiadłam się na znacznie łatwiejszą grę, jaką jest DO :D

16. MOD_MIKUS

W DO też szybko fullki nie zrobisz :p na wszystko trzeba czasu :)

17. Szybko nie zrobię, ale przynajmniej urka łatwo dostępna :D Zwłaszcza, że się ostatnio obłowiłam z Kuipera :p

18. MOD_MIKUS

Kuiper to zło, polecam abg na weekendzie z rabatem i jesteś na plus z ammo i z uri :)

19. Rabacik kupię tylko, gdy będzie zniżka na ulepszanie. Wciąż niestety muszę się wstrzymać :p

20. MOD_MIKUS

Czyli abg odpada, bo urki nie będziesz miała :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.