MOD_MIKUS

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika MOD_MIKUS, 11 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Wystarczająco :D jak będzie trzeba więcej to się rozbuduje ;)

2. Cieszę się :) Dziś mocno wieje, zimno trochę to i przy ciepłym kakao sobie usiądę i pospamuję :D

3. MOD_MIKUS

Ja już dzisiaj kakao wypiłem :p jedno wystarczy :D

4. Ja swoje kończę :)

Muszę jednak zmienić plany. Tak mocno wieje, że będę miała swoją siostrę pod opieką :oops: Czyli jutro nie pospamuję za bardzo :rolleyes:

5. MOD_MIKUS

Są rzeczy ważne i ważniejsze, a rodzina należy do tych najważniejszych :)

6. Dokładnie tak :) Naj, naj i jeszcze raz naj. Godziny z klockami czekają :rolleyes:

7. MOD_MIKUS

I to szczęście wymalowane na twarzy, gdy staniesz stopą na taki jeden klocek :rolleyes: hahaha

8. Mam kapcie :p Ha!

9. MOD_MIKUS

Rzeczywiście, to może rozwiązać problem :D

10. Zatem mogę przejść przez tysiące małych elementów, choć nadal wolę jednak ich nie deptać :rolleyes:

11. MOD_MIKUS

Hmmm, ale przed przypadkowym kopnięciem w kant szafy czy coś to nawet kapcie nie ochronią :p

12. Racja :( Ale przynajmniej są cieplutkie i mięciutkie. Coś idealnego na zimowe mrozy :D

13. MOD_MIKUS

Tej zimy to mrozów jeszcze nie było :p

14. Właśnie. I tu słowo klucz: "jeszcze". Nocny przymrozek, opady śniegu a następny dzień przywita mnie ujemna temperatura :D

15. MOD_MIKUS

Od tego jest zima, ma być biało na dworze, a nie szaro :p

16. Inaczej mogą powiedzieć drogowcy. Jutro rano czeka ich niezła przygoda

17. MOD_MIKUS

Ich to zima co roku zaskakuje :D

18. Oj, tak. Serdecznie im współczuję. Z drugiej strony musi być biało, bo co to za zima bez lepienia bałwanów oraz wojen na śnieżki? :p

19. MOD_MIKUS

Aż mi się czasy dzieciństwa przypominają xD

20. Staruszku jeden :p U mnie jednak to wciąż rzecz aktualna, z której prawdopodobnie nie wyrosnę :D