Moduł deflektor - ulepszenia.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika jaroo20, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaroo20

jaroo20 User

Witam czy ktoś mógłby mi przybliżyć co daje ulepszenie deflektora do poziomu 16?

2. Najprościej rzecz ujmując, bez ulepszenia deflektor regeneruje nam 120 min osłony w ciągu 1 godziny. Ulepszenie go na 16 lvl zwiększa ilość regenerowanych minut o 15%, czyli po ulepszeniu regeneracja będzie wynosiła 138 min osłony w ciągu 1 godziny.

W godzinach 18:00 - 21:00, na serwerach PL występuje
    Główny czas Stacji Bojowej Klanu w trakcie którego deflektor bez ulepszenia ładuje nam 600 min osłony w ciągu 1 godziny, po ulepszeniu ładowanie osłon wyniesie 690 minut/godzinę.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 maja 2015
    Andromeda5 lubi to.
  3. A po co są te minuty ?

4. jaroo20

jaroo20 User

Wielkie dzięki w FAQ nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie można zamykać :)

5. Taki stary gracz/forumowicz i nie wie:eek:. Minuty to czas przez jaki niezniszczalna osłona bazy będzie aktywna (o ile nie zostanie wyłączona w celu naładowania)
    No popatrz, a ja właśnie tam te informacje znalazłem:cool:o_O. Bonus jest w FAQ o ulepszeniach, a ilość naliczanych minut bez ulepszenia jest w FAQ o bazach klanowych, reszta to proste obliczenia :p

Pozdrawiam i Zamykam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.