Moduł solace 15% NPC

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika αяcнєя, 18 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hej, mam pytanie, czy ten moduł solace 15% dmg w alieny napewno daje 15%, a nie 5? Nie jest to błąd w tłumaczeniu?

2. Turok112

Turok112 User

Raczej daje.. Nie masz ich? jak masz sprawdź na 1 konfe 5% a na 2 konfidze wsadź 15% i oczywiście bij do alienów..

αяcнєя lubi to.
  3. Tak sprawdzając wydaje się, że daje te 15%, ale jak porównałem z cyborgiem bijąc z 1 lasera to cyborg na ogólnych 10% dmg zdawał się bić więcej, więc sam nie wiem o co z tym chodzi :D

4. No właśnie.... Ja kompletnie nie rozumiem tych % bonusów, jedne dają mniej, drugie więcej....

5. mogami

mogami User

jedne w statki drugie w alieny czytac ze zrozumieniem 1 pve a drugi na wszystko tak ciezko zrozumiev

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2019
  6. Ty proszę czytaj ze zrozumieniem, przeczytaj z 30 razy może wtedy zrozumiesz, Panowie wyżej nie mieli z tym problemu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.