Moduł statku - nie mogę zdjąć/zamienić

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika fothmog, 6 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fothmog

fothmog User

Dla jasności jestem w odpowiednim miejscu lasery/osłony mogę zdejmować/zamieniać a modułów nie mogę ani zdjąć ani zamienić (DMG NPC01 na SG01 w solace)

2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Czy opisywany przez Ciebie problem już ustąpił, czy występuje nadal? Osobiście nie spotkałem się z takim problemem.
    Jeśli problem występuje nadal to proponuję zastosować standardowe rozwiązania (czyszczenie ciasteczek itp).

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

3. fothmog

fothmog User

Znalazłem sposób.
    Pomaga "-" rozłóż/złóż dział z wyposażeniem, przy zwiniętych innych i tylko modułach rozwiniętych działa normalnie :) , jak rozwinę wszystkie nie działa, czyszczenie i aktualizacja Flash nic nie daje.

4. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowny graczu,
    W takim razie proszę abyś zgłosił problem do Pomocy Technicznej. Z poziomu forum możemy zgłosić błąd dalej (co też uczyniliśmy), ale warto spróbować napisać do PT.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS