Moduły a event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ●ĐĀŇĪĒĿĿŌ●, 13 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Podczas eventu próbowałem stworzyć bazę niestety wszystkie moduły które wsadziłem zniknęły i nie odzyskałem ich do tej pory. Pisałem kilka dni temu do pomocy technicznej ale dostałem wiadomość z automatu. Wiadomo kiedy ten błąd zostanie naprawiony? Mam pisać ponownie do pomocy technicznej?

2. Na niektóre sprawy w ticketach trzeba poczekać, więc nie musisz pisać drugiego ticketa o tym samym, aby nie uznano to jako niepotrzebny spam. Musisz uzbroić się w cierpliwość i po prostu poczekać.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. SuSzAk

SuSzAk User

Na angielskim forum jest info, że wiedzą o tym problemie, też do nich pisałem 2dni temu i dostałem odp z automatu. Tak więc nie zostaje nic innego tylko czekać.

4. No dobra, w takim razie dziękuję i można zamknąć :)

5. Według życzenia temat zamykam ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.