Montowanie z kwiatków (bug czy nie)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kalbuk100, 13 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

2. -OMEN-

-OMEN- User

Hehe, a ktoś mówił że fajnie dropią te kwiatki :)

To nie była zmiana, a drastyczna zmiana.

Jak ktoś zbierał od początku to jest do przodu. Ja zacząłem wczoraj, bo chciałem pokończyć misję i wrota, także niewiele skorzystam.

3. -OMEN-

-OMEN- User

Sprawdziłem, surowce można wytwarzać wiele razy. Części do montowni tj. procesory, tranzystory itp. tylko raz.

4. Od chwili wprowadzenia ich wiedzieli z czym to sie wiąże :) juz pare razy tak bylo,że gdy ludzie nakupowali podwajacze po dniu lub po kilku dniach zmniejszali ilosc nagrod z boxow lub zmniejszali ich częstotliwosc występowania :D pamiętam początki swojej gry tutaj gdzie na fullke trzeba bylo tylko miec full LF3 a jak event dali to boxy byli calymi dniami :D np takie dynie w ktorych lecialo po 1200 urki bez podwajacza i jakos BP to nie przeszkadzalo a graczy bylo tyle ze na mapach sie nie miescili :D i jak ktos chce mi powiedziec, że to glownie przez boty gracze odchodzą z gry niech sie powstrzyma, bo mnie osobiscie to az tak nie przeszkadza jak podejscie tej firmy do graczy

5. -OMEN-

-OMEN- User

Też wtedy grałem, to była inna, dużo lepsza gra.
    Mam wrażenie, że teraz podstawowym celem w tej grze nie jest walka z innymi graczami i wojna firm, a pogoń za wciąż nowymi przedmiotami, ulepszeniami.

Co do eventu z kwiatkami, to nie zmienia się reguł w czasie jego trwania.

6. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Bez tych rzeczy nikt by już w to nie grał... ale moim zdaniem to słaba polityka gry, no ale skoro tak chca

7. -OMEN-

-OMEN- User

Uważam dokładnie odwrotnie. pamiętam jak zbierałem na starą fulke, żeby latać i walczyć z innymi, to dopiero dawało prawdziwą frajdę, a nie monotonne wielogodzinne farmienie. Pewnie dlatego też pojawiły się boty, bo dla wielu graczy to już było za dużo.

Grę można urozmaicać na inne sposoby.

8. a nie zbierali za dużo?

9. wiktorekkk

wiktorekkk User

kto miał nazbierać to i tak nazbierał. Około 400 do 500 tys to na spokojnie dało sie nazbierać . A z tego to scrapu dużooooo wyjdzie