MrFler

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MrFler, 11 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MrFler

MrFler User

Imię: Artur
    Nick: MrFler
    Serwer: PL3
    Czas gry: od 7.06.16
    Coś o mnie, cóż mam niespełna 28 lat. Do moich zainteresowań należą głównie gry, gdyż bardzo wcześnie zacząłem grać (miałem nieco ponad 3 lata jak pierwszy raz siadłem do gier wideo). Obecnie oprócz grania, również pracuję w fabryce, by utrzymać mieszkanie, żonę i małego synka :).
    O DO usłyszałem już dawno od kumpla, ale byłem zbyt pochłonięty inną grą (nie będę robił reklamy, powiem tylko, że zeszła na psy i odszedłem z gry po 3 latach). Ostatnio grywam też w kilka innych gier, ale chciałem sprawdzić coś innego, nowego (jak dla mnie). Postanowiłem spróbować. Ogólnie DO sprawia dobre wrażenie, przyjemnie się gra, co nieco się powoli dorabiam (Goliat Veteran, 3 LF-3, 12 LF-2, HST-2 na początek to nie jest chyba zły wynik). Puki co gram bez klanu, bo dopiero się uczę i nie chcę być ciężarem, tym bardziej, że nie znam jeszcze wielu aspektów gry. Sam miałem pomysł by kiedyś (w odległej przyszłości :p) stworzyć taki klan, gdzie każdy mógłby dołączyć nawet od momentu pierwszego zalogowania, by wspólnie rozwijać swój profil, dorabiać się coraz lepszego sprzętu, aż w końcu taki gracz pewnego dnia odchodzi do klanu, w którym będzie mógł jak najlepiej wykorzystać to co nabył. Jeśli ktoś by został to mógłby razem ze mną wspierać nowych. Do tego jednak mi daleko, ale może kiedyś...
    Ogólnie w DO brakuje mi większego zróżnicowania broni. Wszystko jest fajne, ale wybór między laserem i 2 rodzajami rakiet jest ciut ubogi. Może kiedyś coś dodadzą...
    Puki co to by było na tyle.
    Do zobaczenia w przestrzeni :)

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Witaj na forum :) Czuj się jak u siebie :p

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

3. Witam i życzę powodzenie w grze :D

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Witam i cierpliwości życzę ;)

5. MOD_Artemida