My paysafecard - poradnik

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Oympic, 2 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oympic

Oympic User

My Paysafecard - co to jest i jak tego używać
    Jest taka funkcja dla usługi paysafecard jak konto "my paysafecard", daje ono kilka ciekawych możliwości takie jak:

1. Gromadzenie środków z różnych kuponów w jedną całość. Na przykład
    Mamy pin za 2.50pln i inny na 50zł, wpisujemy pin na stronie(poniżej wyjaśnie jak to zrobić) i wtedy mamy 52.50pln na swoim koncie, którymi możemy płacić łatwiej niż wpisywać 2 lub więcej pinów 16-cyfrowych

2. Bonusy z programu my PLUS
    Za każdą płatność przez my paysafecard otrzymujemy level points(im wyższy level tym lepsze bonusy w sklepie) oraz PLUS points za które kupujemy różne bonusy* takie jak
    -PIN 20PLN
    -PIN 50PLN
    -2% zniżki w BigPoint
    -5% zniżki w BigPoint
    -10% zniżki(gdziekolwiek)
    i wiele innych ale nie chcę innych gier reklamować
    *-Na niektóre bonusy trzeba zdobyć większy poziom.
    Jak założyć konto, korzystać i płacić?
    Wchodzimy na strone PSC < Klik
    W prawym górnym rogu mamy napis "my paysafecard login"[​IMG] i otwieramy to.
    Następnie logujemy się, chyba że nie masz konta to wtedy się zarejestruj. Warto podać prawdziwe dane ale można je i tak potem zmienić :)
    1. Stan konta i doładowywanie konta poprzez wpisanie kodu PIN
    2. Status konta, możliwość zmiany ze "standard" na "unlimited" oraz informacje o możliwościach typu konta
    3. Twoje dane i możliwość ich zmiany
    4. "Dziennik" trzymanych punktów
    5. Informacje o programie my PLUS
    6. Sklep my PLUS w którym wymieniamy PLUS points na nagrody
    Jak płacić?
    Wchodzimy normalnie jakbyśmy chcieli zapłacić paysafecardem(opisane w FAQ) tylko zamiast wpisywać pin-y zjeżdzamy w dół.

Logujemy się wpisując swoje dane do konta my paysafecard
    I wciskamy guzik zapłać(jeśli nie mamy wystarczających środków to wyskakuje nam taki komunikat
    i musimy wpisać inny pin dodatkowo lub anulować
    Poradnik oraz screeny wykonane przez: Oympic
    Powód: Nie znalazłem innego poradnika o my paysafecard na tym forum
    Zezwalam na kopiowanie i wklejanie go w inne miejsca. Mam nadzieje że chociaż 1 osobie to pomoże, lub ktoś pozna tą opcję i mu się przyda :)
    Pozdro :)

2. Donatan

Donatan User

korzystanie z paysafecard nie jest trudne,ale komuś sie może przydac

3. Oympic

Oympic User

Wiem, ale nie każdy zna opcję my paysafecard(coś innego niż sam papierek z pinem) która jest szybsza niż wpisywanie kilku kodów PIN w ostatnich sekundach MHH, i daje ciekawe bonusy :)

4. Sa tez ciekawe strony na ktorych mozna kupic PaySafeCard online dla tych ktorzy maja konto bankowe i chca bonusy :)

5. Sam korzystam i serdecznie polecam jako metodę płatności do naszej ulubionej gierki :D Dzięki temu już nie gubie tych paru groszy co zawsze zostawały po kupnie urki :p

6. ]Mula[

]Mula[ User

Dla tych, którzy zostali oszukani niech wysyłają na e-mail: info@paysafecard.com
    skan swoich paragonów całych.

7. stworca

stworca User

tam jest teraz gra wygraj mistrzostwo świata po zalogowaniu na ich grę, w ogóle nie ma instrukcji jak tam grać, niby można uzyskać jakieś punkty po spełnieniu pewnych warunków ale punktów w ogóle nie przybywa by polepszyć postać w grze- tam są dopiero przekręty, nawet nie napisali jak się tam steruje na zasadzie golić frajerów z kasy

8. Oympic

Oympic User

Na całej stronie masz aż 4przyciski(faktycznie potrzebna instrukcja:rolleyes:)
    Masz duży przycisk "Zagraj w grę"
    Postać gra za Ciebie ty dodajesz tylko punkty.
    Punkty dostajesz po wejściu w "Voucher MŚ", masz całe mnóstwo opcji do wyboru.
    A w guziku "Jak to działa" masz opisane jak to działa czyli instrukcje(kto by pomyślał)
    Sam nic z tego nie czytałem a zajmuje miejsce w najlepszej 30 po rozegraniu gier danego dnia :)
    I nie golą nikogo z kasy bo nic w tej grze się nie da kupić :p
    Pozdrawiam i powodzenia w grze ;-)

9. stworca

stworca User

no ja punktów postaci nie otrzymałem wchodziłem na te strony przeglądałem je i nawet zastanawiałem się nad rejestracją w jakiejś grze za punkty, jestem dalej w rankingu bo zacząłem później; da się teoretycznie kupić- rejestracja w grze teoretycznie darmowej i coś by się tam jeszcze znalazło; po drugie ja na szczęście w tym tygodniu po kieszeni od bp za bardzo nie dostanę nie zarobią na mnie za takie eventy - nie zdążyłem jeszcze przeszłego tygodnia wydać

10. Misiek77

Misiek77 User

Jak mam 13lat to mi sprzedadzą paysefecard ? ;)
    Chciałbym sb premkę kupić. :)
    Czy jak doładuję urdium przez paysafecard na Mhh to będę miał urkę x3 ? :D

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2014
  11. Sprzedadzą ci, tak w MHH będziesz miał uridium x3.

12. Misiek77

Misiek77 User

Dzięki za info Przemek ;)

13. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.